Yang DiSaYAngi

Isnin, 13 Mei 2013

Hadiah sempena hari ibu


niat di hati nak mencari kasut kat MID VALLEY tak kesampaian..sebab bawak pampres syawal banyak...izz pulok duduk dalam carier baby..takmo stroller...kalo bawak stroller pon tak mo duduk...so rugi kalo bawak dengan nak bersesak2 bagai kan...tapi kalo bawak untung boleh letak pampers syawal kan...

so balik dengan harapan yang punah..bukan tak jumpe kasut yang berkenan di hati..ada, tapi sayang, tak da saiz..sadis sangat...

so balik umah, rehat jap..tetibe en asbeen kata...
"malam ni jom kiter G IOI MALL PUCHONG, try carik kat sana pulok, mana tau ado...

tengah siap2 tu, sekali si izz ni tido...so minta la maktok demo ni menjaga kan....alhamdulillah bertiga la kami ke sana..mmg tujuan mencarik kasut, tak jumpe jugak..kena pulok si syawal nak something...aku pon suruh la en asbeen G popular G beli mak aku punyer manila kad...nak buat ape..jgn di tanya...

sekali bila aku sampai kat popular dengan muka frust sebab tak dapat apa yang nak...so aku pon tunggu la en asbeen kat luar kan...

kuar je dari popular, aku nampak en asbeen bawak beg plastik...mmg tak PK apa pon...balik dengan harapan yang hampa...dah hampir dua minggu kot mencarik kasut kan..nak buat G opis N pakai waktu G koir...


balik2..je en asbeen kata///nah untuk awak..sempena hari ibu,...


 apa benda la benda alah ni./..siap berbalut bagai..pening lak aku tgk...pandai lak dier surprise2 bagai kan...


 rupanyer en asbeen kasi novel..suke snagat...
sebenarnya saya isteri dia..
ya saya isteri dia...isteri dia la..kakkakakkaka...

en asbeen mmg tau aku ngah kemaruk ngan adapatasi novel ni kat slot zehra TV3 pukul 9 hari jumaat..bila abis je aku mesti..allllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaa...frust nak tunggu minggu depan jauh lagi..kikiki...

seb baik en asbeen paham kan...TQ abah...

tak lama lepas tu dier bagi lagi..mak aiii banyaknyer hadiah...


 menjerit suke aku tau...siap dier kata...
"cuba tgk, kalo awak suke..saya rasa awak ok..."

bila masa dier mencarik..aku tak tau...padan la aku dok kata, lamanyer dier G popular..rupanyer dier menjelajah ke tempat lain dolu....

 suke ngan design dier, simple...but nice...walaupun hati lagi suke akan salah beli dolu...tapi ni dari en asbeen, lagi aku suke kan...

padan en asbeen ni cari yang kena ngan taste aku kan



TQ abah, sebab hadiahkan ibu ni...1st time tau, dapat hadiah tau...siap en asbeen kata...

"seronok la ye...1st time dapat hadiah hari ibu, dua lagi...sabtu berjalan sampai ke malam...ahad  pon jalan gak...suke tau..."


giler tak suke...kikikikkiki

15 ulasan:

Masya berkata...

selamat hari ibu sue .. bertuahnya dapat 2 hadiah sekali, owhh cerita tu adaptasi novel eh.. sellau nak tgk asyik terlepas.. cr novel jerlah...

Nurzakiah Hanum berkata...

sweetnya

ieyda berkata...

best tau novel tu....

cantik kasut.....

eima berkata...

untung la die ... tahniah2

Mooniqueen berkata...

alahai sweetnya.... bab kasut tu pandai pulak dia mencari yek ;D

mama3heroo berkata...

seronok ye dpt hadiah dr hubby

Zee Suhaini berkata...

cantik sue...pandai en.asben pilih...
tengok novel baru teringat jumaat lepas punya episod blom tengok..huhu

♥cikmOt♥ berkata...

pandai akob pilih tau...jelly mak

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

mahu tak suka...
harus melompat bintang kalau jue le...hahahhaha

Nad MamaZN berkata...

Makkkk..! Encik akob pilihkan? Bestnye! Surprise sungguh, kan?
Nak tnya.... Apa perasaan anda?
Haha, dh mcm reporter plak dh :)

Fiza Rahman berkata...

Bestnya dapat hadiah.

Myra Jay berkata...

Wahhh lomantiknyaaaaa...
Siap bg novel.. :0 Myra syok layan drama ni.. sweet sangat :)


kasut akak tu seyes cantik sgt tau :D

aanie berkata...

oloh, bestnye....

mesti senyum sampai telinga ni...hehe...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah so sweet bestnya, kita smlm x da celebrate ape2 pun, hu hu pasrah je la sbb hsbd kata ari2 pun ari ibu & dia hrgai sgt sgla pngrbanan kita mnjaga kami sekuarga....tak de pun hadiah special....hu hu...tumpang happy kgkawan k...

lizz berkata...

waa dapat hadiah...bestnyer...