Yang DiSaYAngi

Jumaat, 31 Mei 2013

happy bufday mak - 02.06.2013 - buat awal

02.06.2013 kan hari ahad, nape celebrate awal..sebab mulai esok mak aku tak da kat sini..dier pegi pahang ngan tok aku attend wedding sedara dier....

so kami pon adik beradik decide buat awal..senang...
aku ngan akak aku je ado..yang lain keje...(si kembar tu)

petang tu zass terus ke bakery cottage beli kek kat situ...kat situ hampir8tahun sejak aku mula bekerja N pegang duit sendiri, tetiap tahun aku belikan mak aku kek...juz kek sajo..

tapi tahun ni ado kelainan sebab ada hadiah untuk mak...kami adik beradik tong2 reramai...

ni la kek bufday untuk mak...ramai yg kata nape aku tak buat..maap...bala tentera asik bergayut kat jemah ni, payah...


budak yang tak sabar nak sambar kek tu, macam dier punyer...


 tgk mak aku tu punya excited sampai senget tudung pakai tau..aku yg snap pon tak sedar...ni cucu2 yang lebey ni...

kat sebelah tu la tok aku..nak masuk 80 rasanyer..nampak kuat kan...


 cucu dier yg sowang ni je yang buat tak tau...asik la ngan otomen dier...mak ndak otomen ko padan muka..kakkakaka...payah sangat nak panggil join sekali...nak tgk otomen je keje..mak dier panggil pon dono ajoo






 izz ni cukup manja la ngan tok  aku...tok nek dier katakan...padahal baru 1st time jumpe kan...


 rania yg demam campak...dah nk kering....


 muka suke..padahal bila kami bawakkan kek N hadiah boleh dier kata...

"membazir je la beli2 ni buat pe...korang ni..."

aku ngan akak aku kata..
"biar la mak...org nak celebrate pon tak mo..mmm..amik je la rg bagi..."



bila dah tgk apa hadiah dier..bukan main suke lagi...siap kata...
"kena bawak G pahang ni..."

suke kan..pastu berangan egat org belikan HP lagi kot...dah ada kan....


p/s : HAPPY BUFDAY MAK...

11 ulasan:

Alycia berkata...

wahhh, hepy besday makk ;)

sue, tunggu alycia terer buat coklat nnt boleh buat bisnes hehe..

Nigina berkata...

tudung mak senget.. ala sebenarnya mak tu cover... sebenarnya terharu hahahahhahahha

Masni Syafie berkata...

Happy besday utk mak...hehe
Awal sambut...ape yang penting

Mak Always in ur heart..hehhee..

Nice family...

Follow you...=)

MamaFarah berkata...

wah! suka la mak sue..leh amik gambo byk2 kat pahang kang..mak ayah ni kalo kita blikan something atau buat something tuk diorg mesti nk kata membazir..padahal suka..kih!kih!..padahal yg dia kata membazir tu bahagian tuk diorang..

lizz berkata...

happy birthday untuk mak...sambut awal yek..
happy dia dapat hadiah senyum manis suke dapat hadiah dari anak2..

QasehnyaRania berkata...

selamat hari lahir buat mak akk:)
sy doakan semoga beliau dikurniakan kesihatan yg baik

a`aa..tok akak nmpak muda:)

*besday mak saya esok 1 jun.. ;)

LiYa HaNiF :: berkata...

wahh pasni makcik kne posing selalu ler... :) appy besday makcik.. :)

Ema Johari berkata...

selamat hari lahir untuk mak sue..

Nad MamaZN berkata...

Hepi bday makcik!
Bz la makcik jadi mamarazi kt phg ni nnt hehe
Mak sue kidal ek?

Fiza Rahman berkata...

Selamat hari lahir mak. Suka tgk mak mkn kek ☺☺. Best tu dpt camera.

IntaNBerliaN berkata...

hppy blated bzday utk mak sue... wah, kamera tu.. hihi