Yang DiSaYAngi

Rabu, 8 Mei 2013

Izz Ruam Panas selepas demam rindukan abah dan abang

pagi ni punch card, terus zassss tuwun balik kat kete terus ke klinik...

syawal pepagi dah anta kat taska...seb baik la mood dier baik arini, so senang la proses nak hantar ke taska tu kan...kalo tak, mmmm masak otak ibu dier ni...
 sampai terus amik no..alahai lama lagi ni...nasib la izz sempat tido dalam kete tadi..so sempat la bersenang lenang ibu N abah dier nak main HP kan...

lepas je izz demam panas aritu...naik ari isnin, nampak bintik2 merah..dah cuak dah...dalam hati terdetik...
"campak ke...???????????"

sebab sehari sebelom tu, aku ada G umah akak aku, rania kena demam virus, kire macam mizerrr...tah betoi ke tak aku sebut..kakakka
 si abah yang setia menjaga anak sedang nyenyak tido..mmmm tunggu turn nak amik darah...nak check sama ada campak atau denggi atau sebaliknya...

aku mmg surrender nk g teman izz amik darah..selagi ada en asbeen, mmg tu ka keje dier...aku amik darah pon cuak, pandang tempat lain...haiiiii....

sayu pulook haa hati  bila dengar sore dak tecik ni meraung kat dlm bilik tu....sayu je rasa...

 masih ketiduran


 tunggu turn nk jumpe doc pulok'




kami in black




so far x da pape...juz ruam biasa je....mungkin dier br lepas demam, so pns tu x kuar abis....tu yg kuar ruam tu...

mmg pns tau bdn dier aritu....


p/s : ngantok lak

10 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

nasib tak kena campak..kalo tak lagi haru tapi ada yang kata elok kena masa kecil..senang jaga..

selalu kalo anak kena cucuk,zee pandang tempat lain..sayu tau..

Cute Mum berkata...

sama macam sara kena haritue kot.. keluar ruam lepas demam panas...

Falsya berkata...

nasib baik la bukan demam campak...

Nad MamaZN berkata...

Nayli penah kene camni gak
Lepas demam trus kluar ruan
Mula2 igtkan canpak jugak
Naseb bukan...

mamafarah4 berkata...

semoga izz cepat sembuh ek...

IntaNBerliaN berkata...

nsb ruam biasa je

LYAfrina berkata...

moga izz beransur sembuh.. maybe ruam tu sbb cuaca pns melampau.. berpeluh..

ch@ berkata...

Dah ok ke? Okla tu suami ada temankan.
Sini everything lone ranger, emak-emak-emak. Poning kepala emak, emak picit sendirila. Hahaa.

eima berkata...

mizerr tu measle ek ..demam campak

wan nurul hezrina abd halim berkata...

alahai takper bila demam badan sediakan antibodi tuk badan lebih sihat nnt=)alololo cian dia mam mam ek..huhh bz nyer lately tak sempat bwking