Yang DiSaYAngi

Jumaat, 10 Mei 2013

Kemalangan di Presint 8, Putrajaya

Salam pagi kengkawan...

pagi ni aku break1st pulut kuning...dah macam makan untuk kenduri kesyukuran pulok..kakkakak....

ni nak citer pasai semalam, aku G bank jap, ada urusan...so on d' way nak balik tu, nampak 1 kejadian yang tak di ingini...adcident..adoi...takkut pulok aku..aku ngan kawan aku berpandangan N terus la kawan aku u turn balik...elok pulok kete TV3 pon ado jugak u turn sama ngan kami, terus aku ni jemah tak hengat kan...bantai gelak kawan aku tgk aku siap2 ngan kamera bagai..kakakak...

 opss...abang polis...

kejadian ni berlaku kat depan sekolah aku, kat selekoh masuk ke kelab tasik putrajaya ni...



 haaa...tu dia....sikit baru..ni ada lagi...terbalik kot...


 adoi...tapi yang pasti penumpang dier tak da..aku rasa tak da kemalangan jiwa yang berlaku kot...


 aku rasa kereta dier berpusing la...


 ko perasan tak kete yang bonet enjin terbuka tu,...ngan kete tu la dier berlanggar...sebab kete tu pon remuk kat depan....kete jabatan mana aku tak tau...yang tau, kete itam tu, kete agensi..


 ni patah balik...sanggup tau jemah2 ni..kakkakaka...


ok dah nak balik..mmmm...

takut aku..terus teringat akan KES ADCIDENT AKU DOLU


kesimpulannya..walaupun kiter n dah cukup berhati.hati...tapi kalo dah takdir nak kena, kena jugakkan

4 ulasan:

Ya ALya berkata...

betul tu....sebab tu ada pepatah kata malang tak berbau...

♥cikmOt♥ berkata...

so sila berhati2 di jalan raya...
bila nak test drive???

Nad MamaZN berkata...

Doa naik kenderaan jgn dilupa
:)

Dah ala ala wartawan 999 plak nak melaporkan kemalangan hehehe

Falsya berkata...

kalau dh jemah kannnn..hahahaha...