Yang DiSaYAngi

Isnin, 27 Mei 2013

Keseronokkan berganda


Ayat dari IG jemah..kikikiki...
petang sabtu tu, tak buat pape...3 hari cuti lama...mmg tak ke mana...kata en asbeen, nak ke mana2 ada tujuan sajoo..nak jalan2, setakat dekat2 ni je la...jalan2 jauh, tak mo kata en asbeen..

mmm....alahai so mmg suraya kena la patahkan kaki yang mmg kuat jalan ni, duduk umah...kakakkakakak...

so petang tu en asbeen kata nak bawak syawal main2 kat playground kat bawah umah...
sebab kesian kat syawal lama tak G main playground kan...

so ibu n izz lambat sikit tuwun, settlekan keje kat umah baru tuwun...

 muka tuan umah mesti ado...


 izz cover muka cuak..sebab berenjut2..kat kuda tu...


 seronok la si syawal dapat main2..semua dier nak main..



 abah baik hati bagi kucing makan, makanan syawal...

lagi kucing tu datang menyendeng..

 syawal ke takutan..kakakka...nak dekat takut..dari jauh, memanggil2..kakakakka
 abah macam nak G pantai...

 kucing sedia menunggu awal bagi makanan...


 budak yang bajet terrer...
nak panjat gelongsor sendiri..berani benar, tak padan ngan umo...



mmg keseronokkan berganda...

waa...mmg seronok dorang ni, sampai si syawal tak mo balik...
abah upah G kedai baru ok...bukan beli apa pon, abah beli fish ball je...syawal G kedai sebab suke nak susun menyusun barang2 kat kedai tu..pastu atok kat kedai tu, dah pening nak susun balik..dier dah tau sape punya keje..kakakka

10 ulasan:

AYuNG berkata...

bestkan lepak petang2 camnih....
santai..
=)

Nad MamaZN berkata...

Hepi tgk syawal tu..
Aktif la dia dpt main kt taman :)

MamaFarah berkata...

kih!kih! syawal sama ngan acik ler..takut kucing..

Nurzakiah Hanum berkata...

moning
salam isnin
cuti pg mane...

Falsya berkata...

sonok sgt syawal main2 kat playground..hehehe..

cuti 3 hari mmg bestkan tp mcm xrase jeeeee..mcm nak sambung lagi cuti..ehh, sambung cuti...xsedo diri sebelum tuh 4 hari dh cuti..ahahahhaa

nea lopah berkata...

musim2 panas ni nk berjalan pun tak ada mood.

Zee Suhaini berkata...

best dapat main kat playground...

Ema Johari berkata...

time utk anak berseronok..

IntaNBerliaN berkata...

bestnya ada playground.. kat tmn umah ni xda.. ada pun jauh... kalaulah ada kat dpn umah, tiap2 ptg sy bwk alisha g main.. ehheh

ch@ berkata...

Wah, yg tgk gmbr ni pun rs sronok.