Yang DiSaYAngi

Jumaat, 3 Mei 2013

Pertama kali bersama dia dan si cantik tu


Hari ni hari lunch yang panjang dari biasa...so deal ngan someone nak jumpe kan...
so aku jumpe je kat RASA, ALAMANDA ni, foodcourt je...

bila call rupanyer baru sampai jugak..kui..kui..kui..bila nampak dier, terus kejutkan dier...opocot...teranjat gegurl tau..kakakkakakak....

jemah jumpe ni la..

punya sembang pung pang..pung pang..farisyah pon naik buhsan ngan ibu2 ni tau, sembang je tau..kikikiki...

tapi aku suke sanagat jumpe farisyah tu, sangat manja, baik, sentiasa ingat akan ibu , ayah N yang paling penting, asik la dok bercerita pasal adik dier...farisyah agak sedikit pelat dari bebudak usia dier...tapi aku suke...dier sangat peramah..nampak gak jemah dier pon macam aku..kakkakakak...

dier pon kengkadang slamber makan ngan aku, minum ngan aku..ibu dier lak malu...jeles la tu, anak ibu jue, baik ngan ibu soya kan..kakakka....


rasa macam bertuah sangat dapat jumpe farisyah, sangat behave..sporting..segalanyer la...bebudak besar dier pon belom tentu ramah macam dier kan..

ko tgk, mcm geng je kan...mmmm..ni la geng jemah yang baru...kui..kui..kui...
seronok borak ngan farisyah ni, dier cerita dier nak jadi apa, dier tunjuk kesan kena cucuk amik darah, dier citer pasal sekolah...macam2...mmg dier seorang budak yang kuat..yang tak leh aku lupa bila tinggal aku berdua ngan dier..ibu dier sebok beli makanan kan...

"Farisyah kena jadi budak yang kuat kat sekolah, nanti ibu tak la susah hati...farisyah sayang ibu, ayah dan adik 7 bulan.."

egat lak tu adik dier 7 bulan..kikikiki...bila aku cakap umo, bukan..kakkakaka..farisyah..farissyah...

ngan ibu dier pon tak kurang kencang kami sembang...mmg macam dah kawan lama tau...suke sangat...at least aku dapat pengalaman cara nak jaga anak macam syawal tu kan//.....

sebenarnyer jumpe CIK JUE nak bagi ni jee...
 FM...suke sangat...

ada jugak untuk syawal N izz...

botol air travel untuk syawal N stokin omeelll tu untuk izz....suke sangat..opss...ibu yang excited lebey...


untuk abah..tarakk.a.kakakkakakak...



p/s : seronok sangat jumpe CIK JUE ...nnt jangan segan2 jumpe jemah sengal ni lagi tau...

8 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Wah...cute lah FM tu. Bila nak jumpa ngan aku plak...hehehe...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

hehehhe..
anak dara tue memang peramah bebenor..
selamba je minum air sue..
dia tak habis2 duk cakap aunt soya tue bestkan ibu macam tak caya...
siap cerita kat ayah dia tue...

eima berkata...

wahhh ko ni bakal blogger femer ames ni tau ... rajin jumpa geng blogger ... kejap je bloeh naik ni .... ai cam biasa pemalu

Nurzakiah Hanum berkata...

singgah petang :)

Nad MamaZN berkata...

Rugi sape takmo kawan ngan sue
Sue ni peramah, xrase mcm org asing bile sembang2
Teringat masa sue sembang ngan papazakwan masa dtg raya dulu.. Igt x papazakwan cite pasal biawak tu? Hahaahha! Lawak la

mekchu berkata...

kalo mak jemah jmpa mekchu, belum tentu mak jemah bleh dgr suara mekchu.. aii ni pemalew bila face to face..

Myra Jay berkata...

Bestnyer.... :)

Cute Mum berkata...

Sue memang peramah.. sokong eima ckp.. sue bloger famos.. hihihi..