Yang DiSaYAngi

Rabu, 22 Mei 2013

syawal kat opis ibu



syawal kat opis ibu sekarang ni...so nak BW kengkawan lambat sikit kot...sebab nak tgk syawal..nak buat keje lagi kan...syawal ni  kalo dier buat sesuatu, kena perati...kang masalah kat keje ibu dier kang...bukan kesah dier ni kan...

amik dier tadi kat taska, sebab taska call abah dier sebab syawal tasihat, demam, tapi amik tadi tak panas pon badan dier...cikgu takut dier panas dalam..

yang best tu, kuar je dari taska suruh amik kasut, terus senyum2, gelak2..kakkakak..

adoi syawal...

takpe, petang ni syawal turn ngan abah kat opis pulok ye...



7 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Ooo seronok la syawal dpt kluar dr taska awal hehe..

ieyda berkata...

syawal jg ibu tau....ibu tu mengular jauh waktu lunch....hiihihiii

Fiza Rahman berkata...

Siannya dia. Smoga cpt kebah demam tu. Aku smalam masa buat passport nursery sms. Badan qhalif panas. Habis jer buat passport trus balik umah.

Mama Idlan Irsyad berkata...

wah, bestnya.. dl jaa pnh jgk bwk idlan dtg opis..tp sejak dok opis baru ni segan plak.. sb kena dok depan pintu...

Nurzakiah Hanum berkata...

sian dia

eima berkata...

tektik syawal la tu kan wat2 lembik pastu cekgu dok risau ...hahah pandai pandai

IntaNBerliaN berkata...

hihiii nampak ibu trus syawal sihat.. hihii