Yang DiSaYAngi

Selasa, 4 Jun 2013

Baby wearing


aku nak citer pasai baby wearing....

sebelom nii aku N en asbeen mmg kasi izz guna 
baby carrier ni je...brand sweetcherry....

so izz mmg selesa la ...tp bila lama2 pakai rasa macam lenguh kat bahu sikit rasa...
mmg sakit bahu jugak la...lagipon yang jenis baby carrier ni tak da yang grap kat pinggang....

so akak aku aritu ada babywearing...mmg aku ada try guna time izz 2 bulan..tp aku salah guna...patut izz kecik kena guna gaya newborn...mmm...mmg izz tak selesa la...

so aku try lagi...kalo ok. aku egat nak jual baby carrier izz N amik baby wearing..so far harga berpatutan...


 pagi ahad try untuk en asbeen...so far...en asbeen kata ok...tp en asbeen kata izz macam panas berpeloh sikit ngan en asbeen...tapi mmg gitoo izz kalo ngan en asbeen...kalo dier duduk ngan en asbeen, mesti berpeloh....ngan aku tak da la pulok kan...mmmm..elok je...

jangan dah besar "panas" sudah...

 nampak macam :kejap" kan...kat pinggang ada lock, kat belakang badan pon ada lock,...kat tempat galas tu...
 syawal pon nak baby wearing jugak..kakkakak...

so far kalo beli ni ok jugak..sebab bukan takat izz...syawal pon boleh naik..kalo baby carrier tu, syawal tak boleh naik..tp baby wearing ni, syawal boleh naik..kalo dier malas2 nak jalan kan..mmg dier minta dukung...
elok la..kami sekarang pon kuar jalan pon dah tak pakai stroller dah..sebab izz tak mo duduk dalam tu..mmm...


p/s : korang rasa camne..ok tak aku rembat 1..??????????

12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tomei2

MamaFarah berkata...

kalau ianya dirasakan satu keperluan dan berbaloi apa salahnya..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

ok kalau izz selesa....

Norlidawati Jaafar berkata...

Salam,
Saya ida
Newbies blogger
Bagi ida bagus beli tu
Kalai izz memnag x suke stroller ar
Macam anak ida gak x suke duk stroller
Jemput lah meriahkan blog saya & jadi kawan saya
umielman.blogspot.com

LiYa HaNiF :: berkata...

ok jer sue... boleh ler tu rembat 1... :)

mama ila berkata...

ila xpernah ber baby wearing..hehe..xreti nak guna..lagi satu..adikk eczema..xleh panas...hehe

Shima Salleh berkata...

jenama apa tuh? mcm best je

Shima Salleh berkata...

jenama apa tuh? mcm best je

LYAfrina berkata...

waa..comel..dh mcm duk dlm poket kangaroo

Mama Idlan Irsyad berkata...

kl ja ada duit mmg ja rembat jer.. stroller tu susah sikit..dia xnk dok dlm tu..

Ya ALya berkata...

mata ya totap terpandang beg baru orang tu.....

Nad MamaZN berkata...

Ok je klu beli
Sbb izz mmg dukung je kan..