Yang DiSaYAngi

Khamis, 13 Jun 2013

Berjumpe selepas penat berfutsal

Petang semalam ada training futsal kat taman pancarona presint 18...terus la aku roger DIA...so settle je aku training..dengan muka merah, busuk2 bagai..berpeluh...elok la jumpe org gitoo..jgn ikut gaya aku ok...mmm...

ke temu la aku dengan DIA..



aku jumpe dorang la...dengan masham2 NURUL pelok2 aku elok la tu..kakakka....
sebenarnyer aku dtg sebab nak amik gift yg menang kat blog NURUL
FM  CH...suke tau...



tak soalan bila aku up gamba ni....dah kenapa aku nampak demokk pulok muka aku ni haa..mmmm....tak aci..akakkakka....elok la si merah tu ramah dier..ngan aku bukan main lagi senyum2 nampak GG yg tak berapa GG kan..tapi tetap cumill tau merah..aunty soya geram...rasa nak angkut bawak balik je...elok lak tu merah N sofia pandang kamera...al maklum la...self capture..nk suruh org..tak da pulok org yg lalu lalang ni...mmmm...

NURUL mmg best borak  ngan dier walaupun kejap kan...suke sangat...

tak lama aku nak balik tu...aku dengar je si mek merah tu bersuara...
"mama nape aunty tu main larik2 ..????" kakakkaka...

merah , aunty soya ni masih mood terkinja2 atas padang lagi..gitoo la gayonya..elok lak nak pukul merah oiiiitttt, mana boleh tinggal papaehsan kan...kalo tak kena la repeat tonton..kakakkaka...

ni la antaranyer...opss sowi FM cameron highlands tu dah selamat bersama kengkawan dier kat fridge tu...tak sempat nak snap..sengal suraya...

ada pulok gift lain...baguih NURUL
ni tau..tau2 je aku ni dalam kepenatan tau...

 FAcial mask dan 

detox foot patch...mmg selesa pakai..1st time aku pakai ni..mmg best...rasa ringan je kaki ni....


p/s : apapon NURUL 
mmg best la jumpe..nnt kiter jumpe2 lagi tau

10 ulasan:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

betullah tetiba muka sue nampak kembang pulak....

Nurzakiah Hanum berkata...

enjoy that moment

ieyda berkata...

MEMANG TEMBAM SEMACAM MUKA KO TU...HIHIIII

Falsya berkata...

muke jemah nmpk gitu sbb camera trick nieh..ahahaha...jemahhhhh, nnt wassup no tepon jemah..no ilang..tp jgn lupe mention nama jemah okayh...;D

Nad MamaZN berkata...

Best dpt jmpe kawan2
Sue, jom jmpe2 lg jom
Haha

fazilzura berkata...

mak jemah ... awat jambu muke mu... aku tgk ko slim je .. tetiba now tembam .. emmm efect kamera le tu

Ibu Lala berkata...

X pernh jumpa kwn kwn blogger lagi.

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Lah dgr ke merah jerit.haha.nurul xtaw nk jwb apa ke dia..hehe.bgusla da pakai.memg relex guna 2benda tuh..pnt2 jd kurang cket..mukatu tembm sb kedudukan muka sue mendongak..xpelah bau asyem pun.hha..nurulmasa bujangje main futsal.pas beranak xdayo den doo

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Hahaha merah memg gg xdok..dgr plak sue dia kta g2..nurul xtaw n jwb apa.hehe..ok lah bleh relex cketguna 2benda tuh..bleh ilangkn pnt.n detox foot ptch tuh tok slimming n buang toksin.kalu itam toksin n kalu myk lemak.tp sue dah slim.hehe

jaakechik berkata...

bestnya jumpa merela 3 betanak tuuuu.....