Yang DiSaYAngi

Isnin, 3 Jun 2013

Chicken roasted jemah - dah ada gamba

salam pagi kengkawan..egat tak akan ENTRY CHICKEN ROASTED JEMAH

aritu tak da gamba..kali ni dah ada gamba..yee...
akhirnyer HP tersayang sentiasa di sisi di kala aku pon bersilat kat dalam dapur...

 pinjam mak aku punyer..aku punyer tarak..kakakkak...


 haaa....giler tiru sebijik2 si fiza rahman punyer style...giler tak malu aku ni.kkkakakakakka.....


akhirnyer ni la hasilnyer..mmg 2,3X aku tambah nasi sama macam 1st time dolu buat tau...en asbeen pon suke...

tapi ni sebab tak da sos black pepper...aku campakkan sajo kicap manis N sos tiram...mmmm..selamat la jadi gini..ok la tu kan..makan jugak en asbeen kan..yang paling penting syawal pon makan jugak..tu yang jemah paling suke



p/s : sebab ni jugak la syawal "berterabur"...kkakakka


13 ulasan:

eima berkata...

peeerrghh hebat tu ...

aku mls la nk buat ..hihi sbb takdak pun mende tu panggang tu ...

Im happy being alone berkata...

saya suka pakai pemanggang tu..kat rumah parents je ade..rumah sendiri beli beli lagi..huhu..tengah survey jugak ler pemanggang tu..

Fiza Rahman berkata...

Tu dia...tgh menggelegak lagi ko ☺☺

Apa nak malunya nok. Sharing is caring & loving kan.

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnya

Masya berkata...

alamak!!! dah masuk gambar pulak.. mahu lah ptg ni balik nak buat jugak huhuhuhuhu....

AYuNG berkata...

senang jer masak guna kuali ajaib tuh..hehe, tp malehhhh gila nak masak tuh la penyebab ai punya kuali still dalam kotak lagi...

haha..
nampak sedapppppp =)

ch@ berkata...

mmg menyelerakan weih!

Ya ALya berkata...

ya lak tak boleh makan sos tiram....confirm pening kepala.....

fazilzura berkata...

wahh best2

Nad MamaZN berkata...

Sedapppp!

MamaFarah berkata...

sedap2...pandai jemah masak..kih kih

IntaNBerliaN berkata...

finally... ada gambar... :)

mama tisya berkata...

sue bli ler pemanggang ajaib..murah dh..akhirnya ada gmbr ye..heheh