Yang DiSaYAngi

Rabu, 19 Jun 2013

Friendly Again - Kasut Tarak

Salam pagi kengkawan...

semalam aku bukak FB ...manager sengal team aku ada bagitau yang Team yang kami kalahkan aritu
ajak friendly lagi isnin ni..dorang siap dah booking  court sudah..alahai...aku dah bagitau en asbeen...en asbeen sudah sajoo///mmmmm///...


tapi tu la...kalo aku join...mana kasut yang aku nak pakaikan ...gaji esoknyer..mmm..pakai kaki ayam boleh tak..kakkakkaka..adoi...

 apa2 pon kasut ni sangat2 berjasa pada aku..dari aku join Senamrobik , jogging sampai la ke futsal ni...

korang tgk la..mula injured sikit je...



main 2nd game, semi final...lagi teruk haa...

nasib la abg medic  ni bijak, g balut kasut aku yang injured tu..kikikiki...
TQ abg medic...

ada jugak teringin nak beli ni kat al ikhsan..
tak penah lagi beli kat al ikhsan ni...masuk sajoo banyak kali, drive thru meneman kengkawan membeli haa...


kasut harga RM169.00...

yalo mahalkan..tapi tu la kan..mana ado kasut sekarang yang murah kan...kasut aku sebelom ni pon 89.90 kan...tp mmg kasut sebelom ni bukan untuk futsal...tapi yang aku suke ni mmg untuk futsal...

tgk la kalo ada lebeih untuk gaji minggu depan..insyallah aku kasi rembat 1...alhamdulillah sejak mula aktif futsal ni kembali...mmg memerlukan kasut ni la kan...

dah whatss app kat en asbeen dier kata cantik...tp tu la ralat sikit mahal kan...tgk la gi mana kan..siap en asbeen kata..

"untuk awak je ke..."

eh...nak jugak ke cik abg oiittt....kikiki...awak dah ada kasut itam kuning tu...



p/s : kalo betoi join friendly isnin ni, maka..en asbeen, nak pinjam kasut..sama saiz kan...awak dolu B4 ada kasut itam kuning pon awak pakai kasut pink itam saya tu...

10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik

Masni Syafie berkata...

alolo...dah boleh masuk muzium dah kasut tue...hehehe
cantik kasut baru tue...rege pun cantik jgk..hahaha

aanie berkata...

ok dah tu rege dia tu...sb biasa kat al-ikhsan kan blh tahan gak rege kasut dia.....

Zee Suhaini berkata...

sedih plak tengok kasut sakit tu bertampal..parah jgk kecederaanya tu sue..hihi

rasa cam sayang jer duit nak beli kasut memahal tapi cantik kasut ijau tu..

Nad MamaZN berkata...

Huhu..
Ada rezki lebih bleh bli baru
Dh tgk yg al ikhsan bangi tu x?
Yg khas utk women n kids tu baris kedai manjaku
Kot kot ada yg berkenan dan murah lg =)

ieyda berkata...

wow gaji baru ke?hihii

ko leh share kan kasut ngan laki ko...aku memang xblh....laki aku kaki panjang, aku lak kaki gemuk gedempol...

irfan sekolah kat tadika nasyrah lah depan ofis aku nie....

MamaFarah berkata...

hehe..untung saiz sama..leh kongsi2..jimat..kih kih

Shima Salleh berkata...

hahahaha sonang keje sama saiz jgn incit abg punya pun kopak sudah hihhihi...

Myra Jay berkata...

Kasut pun berplaster bagai.. kreatip jugak..heheee

mekchu berkata...

kah kah kah.. gelak sambil tekan perut tgk kasut injured tu.. mmg nampak la bersukan.. mcm mekchu harap nak kasut je baru.. tapi turun padang nya ntah bila2