Yang DiSaYAngi

Isnin, 10 Jun 2013

hadiah di hari anniversery yg ke-4

balik dari keje jumaat aritu mcm biasa....
masuk bilik terus bawak kuar baju bajan anak2 masuk dlm laundry bag,...en asbeen mcm biasa ngan anak2...gomoi...

sekali aku bukak lampu..aku tgk..dah apa ni...

 kerllasss ko jah siap balut mcm beg....
terus panggil en asbeen....

en asbeen masuk senyum simpul je....
katanyer..
"untuk awak...saya ni bukan mudah nk egat tarikh2 camni...tp sekali saya egat...awak mesti terkejut kan...tak sangka la tu..."

mesti la jemah tak sangka nokk....suke tau...
 walaupun tulisan tak cantik...tp tau en asbeen..kamoo mmg ikhlas kan....

siap dier kata...
"saya balut tau..."

terrer en asbeen ni...

 aku dah dapat agaknyer...apa isinyer...tapi tak tajuknyer...bila tgk...wahh suke tau...

 teduhan kasih...en asbeen tau bini dier ngah meroyan ngan citer ni...mana taknyer dier pon join layan sekali kan....

so TQ pada en asbeen sebab esoknyer kamoo bagi bini kamoo lambat mandi, lambat buat keje rumah dan kamoo yg uruskan anak2 semua...tidokan anak2 n dier pon tido sekali...demi semata2 nk settlekan menelaah novel ni...

sambil BF izz pon baca...sambil pump pon baca...sambil masak nk tunggu ayam garing pon baca gak...sampai masuk dapur tu...

lagi feeling tau baca novel dari tgk TV...at least leh berangan yg ehsan tu adi putra...iffa tu sherry ibrahim...

sekali dah nk masuk petang tu en asbeen tgk, 
"eh...lajunyer baca...dah nk abis dah..."

alhamdulillah malam tu dah selamat novel2 tu bersama rakan2 nyer...

 tara...ni ada lagi yg tak ttersusun lagi..kena carik port gak ni...mana dengan buku2 exam perkhidmatan aku, en asbeen ngan mak aku punyer sekali..mmmm...giler selerak...

alhamdulillah selesai membaca.....

penah sekali terfikir nak jual semua2 novel yg ada ni...tp en asbeen tak benarkan sebab...
"tak payah jual..nnt awak terasa nk baca...at least benda tu ada lagi...klo jual rugi...hobi awak kot..."


so simpan la jawabher...

p/s : tq en asbeen sebab memahami bini kamoo ni

18 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sweetnya

Ibu Lala berkata...

sweetnye. terharu kan...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sweet sangat...
jue siap ckp ngan poji...
"ayah pasni klu tak tahu nak beli apa kat ibu buat mcm husband sue...beli novel siap balut tue...mesti ibu senyum....."

bila farisyah masuk wad..novel nielah peneman jue....walaupun dah berkali2 kali baca

Nad MamaZN berkata...

Sweet!
Moga bahagia hingga ke syurga k!

Ps: awat la hari ni terasa rindu kt mak jemah haha! Nyanyi lg dafi sket -bila terasa rindu

aanie berkata...

wah, bestnya...dpt hadiah yg disukai gitu...

Masni Syafie berkata...

Ohh...sweet nyer...romantik ur en asben...hehe
best dapat adiah tue..like =)

eima berkata...

gile romantik laki ko jemah...
hebat...siap balut tu

Mama Idlan Irsyad berkata...

romantiknya asben sue... cayalah... ni yg jeles ni..hahaha...

LiYa HaNiF :: berkata...

so sweettttttttt hehehe

lady butterfly berkata...

so suwiitttt....tahniah sue....happy anniversary....

lizz berkata...

waa bestnyer...dapat benda yang kita suka dr insan yang tercinta...happy anniversary

fazilzura berkata...

amboiii lomantik nye akobb ...

Nini D.. berkata...

jemah..sama la kita.kalo aku susun novel2 yg ada kat rak mcm ni..mau muntah laki aku tengok!
anyway,..happy anniversary jemah :)

Myra Jay berkata...

Wahhh bestnyer dapat novel, drama tu plak tengah hot skrg ni :D

Fiza Rahman berkata...

Alolololo....sweetnya somi kamu. Tersengih2 aku baca.

Nak beli juga novel tu.

ieyda berkata...

alolo...bagi bini novel romantika lagi ye...hhihiii

sweet sgt..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

mak aiii banyak ler novel..hubby taudah taste wife nyer2..


pssttt bila nak ambil FM camaron nie?ke nak nurul post?ti msg 0173288087 ek gtau mcm mana nak hantar=)

ch@ berkata...

wah, manisnyaaa. bertuah badankan. untung sgt sue suami memahami gittu. byk novel dia. jeles.