Yang DiSaYAngi

Jumaat, 7 Jun 2013

Happy Anniversary yang ke-4

salam pagi kengkawan...pagi ni aku lambat bersiaran sebab banyak keje sikit....

so pagi ni dengan lafaz bismillah dan bacaan yassin yang khusyuk untuk aku..aku doakan dan ucapkan selamat ulangtahun yang ke-4 buat 
SITI SURAYA & MOHD YAAKOB

moga bahtera yang aku n en asbeen bina kukuh hingga akhir hayat...

tak sangka..dah masuk 4 tahun ko..mmm..baru 4 tahun..bukan 40 tahun..kakakka.....


 ya...

saya mmg sebenarnya isteri dia....

kakakkakakak....suke tau...
dok la terkenang2 time2 ni dah selamat jadi isteri org dah...yang penting en asbeen lupa nak cium dahi je..katanya..
"kena cium erk..mana saya tau.."

kakakkaka..buat kelakar lak....
banyak kenangan aku bersama dengan en asbeen..macam2 harung kan...
org kata muka kami sama...sama kaa..??????mmmm..

dok la terjumpe lak gamba2 yang mmg jadi fav aku bila aku kawen ni..mmg aku suke sgt gamba ni...

aku suke gamba...boleh terbang je..cam tak caya tu, boleh pulok en asbeen ni angkat aku..kakkaka..egatkan tak larat...sebab dier dah kata tak mo angkat2..last2 angkat jugak..balik umah//flat tido ngan baju pengantin..kakakka...


gamba ni pon aku dah banyak kali up...aku suke ngan gamba ni...photografer pon tak sangka aku angkat en asbeen...

kuat tak jemah...

p/s : mlm ni celebrate tapaw makanan kat pasar mlm sudah..tu je yg mampu...duit abis kat anak dah sekarang...tak leh jimba lebey2...

10 ulasan:

mama tisya berkata...

salam pg..ni dh ptg...apa2pn happy anniversary sue...kecik2 kurus mcm akob leh la sue angkat..jrg2 isteri bole angkat suami...tahniah sue

ieyda berkata...

pg?????????nie dah nak ke mlm....hahahaa
hepi anibeseri moga bertambah anak..hihii

Mama Adam berkata...

happy anniversary!
amboi!!!! kuat betul sampai boleh angkat cik abang =)

Shima Salleh berkata...

Tahniah.. selamat hari ulang tahun ke4 Sue... cantik2 gambonya... baju pun cantik tuh hihihi...

Kenyang la mlm ni...

Nad MamaZN berkata...

Sweet!
Moga bahagia sue n encik akob sampai ke syurga :)

Falsya berkata...

happy anniversary sue n akob..moga kekal hingga ke jannah..amin3...

hahahahaha...mmg sgt sweet okayh gambo yg sue angkat akob tuh...kene gantung kat dinding tuh...comelllll...;D

Masni Syafie berkata...

happy anivesary...
sama la gn saya..blum nak post lagi sebab bz..hehe
adiah kite sama..Novel Sebenarnya saya istri dia..hehe

eima berkata...

seb baik la akob tu ..klu aku nk angkat sebelah kaki laki aku rasa nk terbuasir...hukhuk


semoga kekal hingga ke syurga dear

Fiza Rahman berkata...

Happy anniversary to both of you. Semoga kekal bahagia selamanya. Cantik gambar kawin ko nok. Tak menahan tgk gambar ko angkat somi tu. Larat ko nok ☺☺

wan nurul hezrina abd halim berkata...

hahaha tergelak besar aku tgk gambar ko nie..time part angkat husband tak menahan..btw hepi aniberseri=)