Yang DiSaYAngi

Selasa, 4 Jun 2013

LPPKN - untuk diri sendiri

tadi aku ada g kat LPPKN...atas urusan appoiment aku arini..untuk family planning...
alhamdulillah ni kali kedua aku jejak kaki kesini...



sebelom ni aku mkn pil noriday sampai setahun lebey waktu syawal...sampai izz aku mkn sampai 6bulan....
lepas tu aku try cucuk 3 bulan jugak...tah ape tah nama dier...



 alhamdulillah mmg serasi ngan aku....

elok sampai sana...aku terus buat pap smear...
 ni kire 1 st time la aku buat...alhamdulillah semua settle...

so far nurse kat lppkn tu kata aku ok semua...cuma tekanan darah aku rendah sikit...tak tau nape....

so far semua ok...next appoiment...
27.08.2013.... 

macam biasa en asbeen...peneman setia...dier suruh pakai implanon...tp en asbeen,...tunggu tahun dpn...duit byk nk ke arah lain.....



p/s : sengal sikit montot kn cucuk jaaa

11 ulasan:

lady butterfly berkata...

shima igt nk pegi jugak LPPKN ni...tp sue pegi walk in ke or buat appointment dulu?

shima igt nk pkai implanon...tp xtau sgt prosedurnye....

Nurzakiah Hanum berkata...

great
ramai kwn anum guna nie

Shima Salleh berkata...

ooo.. cucuk kat montot ka? ingat kat lengan... Belum try mana2 kekdah merancang klinik... rancang sendiri ajer sbb period pun stabil kikikik

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

oo, sue pakai cucuk erk?
dlu sy mkn pil jap, dlm 2 thn gitu.. pil marvellon
alhmadulillah pun serasi
tp pas skrg x melekat lg nih...
hwaaaa..

LYAfrina berkata...

owh..skarang sue gna suntikan perancang la ye...

lya pakai IUCD.. thn ni dah msuk thn ke-4

Fiza Rahman berkata...

Bestnya dah buat pap smear. Aku tak buat lagi ni. Aku pakai natural planning ☺☺. Tak berani nak cucuk2, Nak mamakn ubat plak, memang aku tak disiplin.

Ya ALya berkata...

ya setakat hari ni makan pil noriday tu je......

eima berkata...

aku ade tanya doktor pasal tu diorg tak suggest cucuk sbb kadang tu overbleed kadang tu tak period2 ... Dr suggest uid ... implanon pun Dr tak suggest .. tp klu ubat mmg aku reject la..aku tak reti nk punctual ..huhu

cam ne nk buat appointment tu wei kena pi dulu ke cam ne

lizz berkata...

kena cucuk vontot yer hehe..

Nad MamaZN berkata...

Kite pun mcm fiza rahman tu
Natural planning :)

Nurul Ain berkata...

Aku guna ABS je beb.. hihihi x pnh try menda2 ni.. laki aku x bg huhuhu dia suh neutral so gunalah ABS - abang break sendiri