Yang DiSaYAngi

Jumaat, 21 Jun 2013

Mari Bekerja

Salam jumaat kengkawan...

pagi ni masuk opis dengan kami still terhencut2..sakit lagi..akibat tak sihat sepenuhnya kaki ni, dengan training lagi semalam..mmm...

pagi ni B4 keje, mari doa sesama...

 sempatkan korang lepas doa pon nak bergamba..mmm..nmpk noorrr tak ready..udah GG mcm pagar..kakakkaka...

ni yang dorang ni dah doa..G buat keje


gosippp sebentar bersama kit kat..mmm...

memasing ada ketidakpuasan hati..mmm...

takpe..jom kiter keje..abaikan deme2 dengan anasir2 jahat tu..
bukan mencabar ok..mmmm..menegakkan kebenaran..kikikiki...



dorang2 ni baguih buat keje tau..on ime...sampai org lain punya salah pon deme kena buat jugak...tak mudah nak cari opismate yang sengal gini, tapi keje best..walaupun tak dapat APC kan..kakkakakak...





p/s : windu lak semalam tak buat entry..BZ jaa




6 ulasan:

lizz berkata...

waa memang aktif la dier...moga cepat sembuh k...
tetap comel walopon x ready...

eima berkata...

ko rajin tayang gambo opismate ko kan ...

ieyda berkata...

mybe tahun depan ko pt APC..hihiii

Myra Jay berkata...

Yg penting kita enjoy kerja, hal lain kita abaikan :)

Nad MamaZN berkata...

Winddduuu jugak kot
Pagi petang malam dtg sini tp takde entry
Ingatkan mc

Ibu Lala berkata...

x pe. hr jumaat cepat berlalu. esok dua ari cuti. leh enjoy...