Yang DiSaYAngi

Rabu, 26 Jun 2013

Misi Bermula dan berjaya akhirnya

Abis je EXAM

balik umah selesai solat kuar balik ngan en asbeen nak teruskan misi kami..

patutnya aku nak ajak en asbeen G sunway piramid sebab nak ajak en asbeen main ice skiting...teringin punya pasai...hajat tak kesampaian sebab ada yang lebih penting dari itu....

so matlamat kami ke warta bangi..(sekarang org panggil giant bangi kan..malas nak panggil)...

so sampai je terus zasss naik 3rd floor...jumpe la kedainya ...mcm warehouse pon ada...pilih punya pilih...


 akhirnya menjadi kepunyaan aku jua...
RM109....so far ok la..

en asbeen tak tau yang akunak belanja dier beli kasut FUTSAL
mmg niat untuk aku je...N en asbeen pon tau tujuan aku untuk aku sajoo...tapi aku tau dier pon selaloo training setiap selasa...aku ni setiap khamis...

so aku suruh dier pilih..terkedu dier..kikiki...aku cakap..
"pilih je la..org nak belikan pon tak mo...cepat..."

apa lagi...rambang mata dier..kakakkaka...last2 ini yang menjadi pilihan hatinya...

RM159...

uiittt mahal tu..patut tuan belanja yang patut mahal ni..yang di belanja pulok yg mahal..mmm...tak pela...sayang punya pasai ni..kikiki...

mmg tak mo pilih warna putih N pilih warna yang menyerlah kata ko..kakkakakaka...
suke en asbeen senyum sampai ke telinga tau...

alhamdulillah rezeki awak en asbeen...

balik uamh tak mo di simpan..dah syawal buat main malam tu sekali syawal terbabas pulok, terkencing kan sambil pakai kasut en asbeen..kakakak...yang di selamatkan kasut dier dolu..kakkaka..aku yang syoik2 makan tgk gelagat en asbeen...dah nak tersembur dah..kakkakak...si syawal gak yang blur kat situ...terus en asbeen kata...

"sayang awak nak tukar tak kasut ngan saya,,kakkakakka"


bantai gelak guling dier..nasib la tak kena sangat..kakakka...en asbeen buat kelakar tau...


p/s : akhirnya misi berjaya

12 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Hahahaha!!!
Awal2 syawal dh kasi 'tanda'
Mesti kasut bwk tuah ni
Kekekeke... ;)

AYuNG berkata...

haah...ada warehouse sale kat sna...kat sport planet atas tuh kan..

ari tuh p xgaji lagi..hehe, minggu nih bau nak p bli..

Ibu Lala berkata...

Amboi..semangat nk bersukan tu. sy klw beli kasut sport ni tersimpan aje ler...

Masni Syafie berkata...

suke dgn semangat sukan SS...tingin nak maen futsal tp xde member nk ajak...nice shoes..=)

mama tisya berkata...

wah kasut baru...striking lg

:: Cik Viva :: berkata...

lawa kasut..bila tgk kasut ni terus teringat kat team futsal saya yang dah lama bercuti sbb masing2 malas nak turun padang..huhu

Zee Suhaini berkata...

cantik ler kasut2 tu...teringin jugak ni tapi takat sukan dlm umah jer la..

bertuah sungguh si syawal..amaran ke ape tu??hihi

Ya ALya berkata...

colour yg cantik....

Shima Salleh berkata...

wah! stri king! hahahaha...

lizz berkata...

waa dedua dapat kasut baru yek.....merah kuning tu yang lawo...

duniafana berkata...

survey dlm tenet igt bleh dpt mrh lg

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

yeyeyyeyeey dapat kasut baru