Yang DiSaYAngi

Isnin, 3 Jun 2013

syawal buat hal lagi


Haru otak isnin ni..mmmm...pepagi dah buat aku dok la asik terfikir N mengeluh sajo..mmm...

syawal buat hal lagi pagi ni...
keluar dari kete k..dah senyum2..dah masuk taska ngan abah dier dah ok dah..

bila aku kuar lepas hantar adik dier...dier mula ikut belakang..dier mula nak menangis2...tetibe dier nampak cikgu dier...cikgu dier sebaik mungkin panggil dier.."ssyyyyyaaaaaawaaaaaaaaalllll"...

terus brek syawal...pastu nangis..alahai terus cikgu yang lain amik dier...


otak semakin tak keruan fikirkan syawal...







p/s : korang fikir tak apa yang aku fikirkan pasai cikgu tu???????????

12 ulasan:

Mama Idlan Irsyad berkata...

rasa macam pikir.. tp bl pikir jd takut plak..huhu..

Nurzakiah Hanum berkata...

sabar ya sis

fazilzura berkata...

alamak... tkut plok lew ..

emm sile wat sisatan ye

eima berkata...

pikir pe wei bgtau la ... suspen plak

Nad MamaZN berkata...

Makkkk apahal plak tu
Cer buat spotcheck!

Falsya berkata...

alamakkkk!!!...sian syawal...takut jd phobia nnt...sile investigate okayh jemah...

ieyda berkata...

cuba ko intai dari luar....aku takut lain jadinya.....

Mimi Azirah berkata...

Len mcm je..je check...ne la tau

Masni Syafie berkata...

Ape dah jadi kisah selanjutnya?

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

mesti dia tak suka cikgu tue????
apa2 cuba pergi tanya ...

IntaNBerliaN berkata...

apa mksud sue ni? xphm.... emmm ke suepikir kot2 ckgu tu ada pukul syawal?

MamaFarah berkata...

sue,
akak bukan nk takut2kan sue, tp sue kene pantau kenapa syawal mcm tu.. maybe dia selalu kene marah atau cikgu ada buat something kat dia..sue leh minta no hp salah seorang cikgu disitu dan cuba tanya masalah syawal..

syawal belum pandai nak cerita apa yg berlaku di sekolah, jadinya kita yg kene amik port perkara ini. Jangan terlambat.. Akak bagtau just pengalaman akak hantar anak2 ke beberapa taska dengan masalah2 g berbeza....