Yang DiSaYAngi

Rabu, 5 Jun 2013

Teduhan Kasih - slot akasia



asal pagi selasa nak ke pagi jumaat ka opis ni pepagi mesti meroyan ngan teduhan kasih ni..kakkakak...


elok pulok dorang ni bagi watak memasing..nak yg up2 je dorang...dorang la iffa...dorang la yang baik..puiii..aku gak bagi watak jahat...sengal dorang ni..korang rasa dorang watak sape kat aku...

boleh lak bagi watak ayu = nabila huda kat aku..kakakkaka..natam....

yang jahat je nak kasi kat aku..

yang best part mak tiri la, kak long la, org gaji la...semua nak..kakakka..

meroyan wei dorang ni kat opis memasing 


sampai hari jumaat la kena dengar pasai citer ni..kkakakak...tapi citer ni mmg best pon...aku pon pukul 7pm mmg dah lekat kat depan TV..anak2 nak tgk kartoon..kat dalam bilik..izz ngan ibu ok, tido...




p/s : en asbeen pon tersampuk gak ngan aku  pasai citer ni...takda novel surprise lagi ke en asbeen...kakakka


12 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Banyak missed tgk cite ni
Berebut tgk kartun dgn zakwan

Nurzakiah Hanum berkata...

best2

eima berkata...

hmmm jrg aku layan drama melayu .. ni antara drama yg aku layan & yg jumaat mlm tu .... lahai sweet dan jalan cite yg moden ...

mama tisya berkata...

rugi saper tk tgk..akak wajib la tgk sbb ada mr hot...adi putra..oh papa adam..hehe

Nora Karim berkata...

ramai yang layan cerita ni... sorang kawan tu sampai nangis2 bengkak mata... sabar je lah... terlalu menjiwai cerita tu... heheh

lady butterfly berkata...

Shima pon ske jugak layan cite ni...kalo x sempat, siap tgk kt tonton lg bila anak2 da tdo..en husband pon ske jugak layan cite ni...hihi

Nana berkata...

Blom penah miss lg hehe

Mama Idlan Irsyad berkata...

tula, ja dr x minat layan citer melayu terus syok dgn citer ni..

ch@ berkata...

wah! aku tak pnh tgk. sbb taknak terbabit dgn drama waktu maghrib. kehkehkeh!

Fiza Rahman berkata...

Hahaha...yg jahat bagi kat ko yer, Sian. ☺☺

AKu pon layan citer ni. Geram betul dgn nabila huda tu.

LYAfrina berkata...

lya pon kena sampuk dgn citer ni.. x sbr nk tgu part iffa & adi putra tu feeling2

wan nurul hezrina abd halim berkata...

sedap citernie layannn tgk!