Yang DiSaYAngi

Selasa, 4 Jun 2013

Tournement bowling anjuran KESKEP, BPSM, KPM


Jumaat lepas aku dapat pelepasan petang tu sebab join 

tournement nyer buat kat south city plaza...

so aku tau keadaan jalan kat situ, tuhan je tahu, macam mana jammed teruk tu kan...
so sempat jugak la aku pump bekalan untuk izz sepanjang aku main bowling ni...senang kat en asbeen kan...so aku bagi la kat en asbeen bekalan tu bawak balik opis, letak dlm peti ais kat opis dier..senang...
B4 dier balik mmg aku call, suruh settlekan semua bekalan izz masuk dalam coller bag..senang...

alhamdulillah petang tu start pukul 4ptg...yang menganga tu aku kena main 5game..mak aiii patah la tangan jemah....
 kami 1 team..mmmm

so far ni la keputusan aku...

GAME 1 = 102POINT
GAME 2 = 130POINT
GAME 3 = 120POINT
GAME 4 = 108POINT
GAME 5 = 125POINT


alhamdulillah team aku menang no.2...

 member aku ni menang high score no.2....so far ok la tu...

katanyer urusetia lepas abis game..patut aku dapat high score untuk no.3 jatuh kat aku...tak tau dorang kire camne..tak pe la..rezeki memasing kan....aku ok je..siap urusetia cakap kat aku..

"boleh je main...bukan nak tunjuk pon kan...mmm..pasni boleh main untuk KPM...ganti veteren.."

sengal ke apa...egat terrer sangat aku main..tu kire nasib je ...



ni la kami....

so far mmg fun la main....

abis aritu game...pukul 8pm..terus ajak en asbeen makan..
malam aku juz aku, syawal N en asbeen...izz maktok demo jaga...



p/s : sengal2 badan main bowling tak abis lagi..minggu depan nama ada untuk futsul pulok kat seri kembangan...

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

boleh main ngan anum next time

Masni Syafie berkata...

wahh..terer nye...
saya suka maen bowling wakil jabatan..tp team kami xkuat..huhu

mama tisya berkata...

hebat sue smp 5game ye..tahniah

Norlizayati Othman berkata...

Liza buat baling dlm longkang boleh laa. Terror la mama syawal ni main. ;)

eima berkata...

aku lebih rela tido ...hahahah
aku exercise lain kat rumah tu ... hahahah