Yang DiSaYAngi

Jumaat, 14 Jun 2013

Training Futsal Again


Semalam...masih training futsal lagi...
tournrment nyer esok...mmmm...menang kalah belakang citer, janji join n sumbang tenaga utk team BPSM ni...

semalam main better dari 1st main dolu...

kire skill tu ok la kan....tapi tu la badan2 mula sakit...al maklum la baru lps bersalin, elok lak badan tu terkejut kejap...sebab dah lm x tuwun padang kan...

mmg happening la main semalam...elok kami dah nak kuar court...ada la geng pompuan yg lain...siap tanya dari mana...apa semua la kat geng2 futsal laki kami..(kire dorang ni coach kami la..).tetibe ajak kiterorg main friendly...penat..tp dorang dah ajak...kire ok la tu...terus zass la kami..tapi tak lama..sebab memasing nak amik anak bagai...

bila main..yang best kami nak salam tak mo salam..di soundnyer lak..
"main bola tampar je salam...main futsal tak yah salam.."

macam tu...salam je...bukan dosa pon kalo salam...sengal ayam...
team kami main mmg happening..semua sengal2 macam aku...main pon gelak2...team lawan kami yang tak tau dari mana..mmmm..katanya dengar2 dorang ni mmg pro punyer team, dah 2 tahun training kan..mmm...

tu yg bila kami dah 1 goal...meroyan dorang, terus main jerit2..ada sowang akak tu main jerit2..siap aku cakap ngan goalie aku...sebab aku defend goalie aku kan...
"wei aku rasa akak ni kena pakai mic la, aku dengar sore dier, terjerit2 marah team dier sengal...main rilex2 sudah.."

bantai gelak guling goalie aku..akakkakka./....yalo, siap aku cakap bila akak mok mok ni dok bising2 team dier main berebut bola sesama dorang, bila bola tak dapat kat team dier, dier jerit...mmmm

aku pon kata la..
"rilex la kak...kiter main rilex sudah.."

ehh..ehhhh dier sound aku pulok...
"mana boleh main rilex2.."

kakakkaka..akak tu sudah meroyan..aku suka..

yang best dorang kata kata aku main macam kartoon...
ada jemah kesah..jemah tak kesah..janji jemah defend gawang jemah nga best..mmg bola banyak G gawang lawan je...

jemah punyer stricker pon terbaik...si AIN ni...mmg terbaik...
bebudak opis geng laki ni dah bantai gelak kat aku...siap kata...

"aku gelak guling2 tgk aku, dah macam jurus dier kuarkan...dah macam kuntaw...kakakkaka..."

siap waa main tanduk meh...kakkakak...tapi main semalam mmg best...
tu yg team lawan bila team kami dapat masukkan 2 goal...tu team lawan macam geram kan...sebab dorang terrer...kami baru je 2 hari training..mmm....

tapi geng laki opis aku kata...dorang main stress, kami main sengal2...kena elok ada aku..kakakkaka...
aku siap agah2 team lawan yang bawak bola depan aku...
"jaga2 cik salmah...jaga2..."


insyallah moga2 esok pon main rilex2, tapi fokus kan....

p/s : moga aku tak injured esok...dah tempang dah jalan ni, udah gaya robot...

8 ulasan:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

serius gila akak tue main...
good luck sue n team

Zee Suhaini berkata...

Gud Luck Sue...

fazilzura berkata...

tu ala2 cm cite GOL & GINCU le plak ..

nympah kan bile ado yg poyo gitu .. sibbaik team lawn tu ko x kenal ... leh sound balik wakakak

Nad MamaZN berkata...

Good luck k sue! :)

aanie berkata...

akak tu igt tu final kot..hehe..

LiYa HaNiF :: berkata...

gud luck ye sue... :D

jaakechik berkata...

meriah akak main futsal yer.... jaa pulak penah main sekali aje. tu pon awai2 lagi dah pancit.haha... letih ler coz kena byk lari2 kejar bola...hihihi.....

LYAfrina berkata...

gud luck utk sue & team..
lya dh lame x aktif sukan ni