Yang DiSaYAngi

Jumaat, 12 Julai 2013

1st Time makan SUBWAY

Selasa aritu aku cuti...so ada hal..nnt halnya aku share kat korang yee....

so kawan aku sowang ni teringin la nak makan subway...aku dah terkial2..mana penah aku makan subway kan..mmg langsung tak penah...

baru aku tau yang cara nak order tu kena beratuq N pick yourself..kikikiki..sowi jemah tak tau, jemah bukan tak reti mkn gini, tp jemah belom berkesempatan..mahai kot..seb baik ado yang belanja kan...mmg aku menadah je la..kakkakakak...


terkial la muka aku order benda alah ni...hasilnya...

Chicken Terayaki

roti oat...

ok la...kan roti oat...so far mmg sedap la...betoi la org kata kalo mkn subway ni sedap N kenyang...tp aku tak kenyang pon...nk carik nasi jugak...kakkakakakakkakak

sedap lak...rasa nak repeat..PK 2,3X..mmmm...kalo duit aku tak kot..kakakkak...klo org kata..ini FREE..FREE..FREE..mmg laju jemah tau

15 ulasan:

ieyda berkata...

aku xpenah makan lagi sub way tu...sebab xreti nak order...hihihi

♥cikmOt♥ berkata...

akak ritu p makan...terkial2 nak order...adehhh

Nurzakiah Hanum berkata...

sedap kan

Masya berkata...

x pernah makan jugak, sbb x reti nak ordernya huhuhuhu.... kalau mahal xmoolah ...

Nad MamaZN berkata...

Wooo mmg maha
Tp serius sedap kan?
Ada hari2 nya utk dpt murh tu
Tp kite x amik tau plk huhu

MamaFarah berkata...

hahaha..sape tak nak mkn free jemah ooiiii..sedap ek? x pernah gi pun..kalo lalu pun tak rasa nak singgah..aura subway x masuk lagi dlm badan ..hahaha

mama3heroo berkata...

salam jumaat..
waa..m3h dah lme teringin nk mkn benda ni tau..x pernah try lg..

fazilzura berkata...

haku sefamily perut nasi beb .. takat roti gitu aku xkyg .. lg pun aku x gemor sgt subway , emm x tau le nape... rela pi makan mcd

Myra Jay berkata...

Myra penah makan sekali, thn lepas tak silap, terkial2..
sama gak tak keyang, tetap cari nasik..hehee

mama tisya berkata...

healthy meal ni..akak pn lama tk mkn subway...dlu 1st time mkn tk reti gk nk order tp tgk org dpn..akak tiru die order apa..hehehe...tp kalo nk murah sue bole bli ikut ari..tk silap rm7.50 je

Shima Salleh berkata...

sama la mmg carik nasik ibu nyusu ni ekekeke...
Shima pun pers time mkn kwn belanjo! akakakaka

:: Cik Viva :: berkata...

ehh..samelah saya pun tak penah makan subway ni. Tak reti pon lau nak order ape sebenarnya..haha

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue baru makan sekali...
tue pun kongsi ngan cik poji...
buat masa sekarang tak kot...rega dia boleh tahan

lizz berkata...

saya haritu makan subway wat berbuka....tapi subway mel sos lebih hehe

eima berkata...

aku tak penah mkn ... sbb mahai ..huhu sian