Yang DiSaYAngi

Isnin, 22 Julai 2013

Beraya dengan kasut baru

Suke sangat kaco2, main2 kasut abang dier...elok abang dier letak kat rak kasut elok2...dier datang dier campak2 kasut tu, buat main...dah kena marah ngan bag syawal...\


last2 ibu abah dier decide beli je kasut murah2 gitoo...

nak cari yg cantik2 tp murah tarak...last2 jumpe yang ni...

dari kejauhan nampak pinky je..padahal warna peach pink purple...tu je ado...jadi la beli pon tak ralat sangat..

last2 pakai sekejap je...sebok nak bukak2..mentang2 dah boleh berdiri kan...seronok je berdiri sendiri...
last2 di bukaknya kasut dier...di carik kasut abg dier..adoi...itu jugak yg dier minat..last2 en asbeen kata...

"kasut bumble gummers syawal tu bagi kat adik dier la bila dah besar sikit..."

si syawal pulok kerja menyepahkan rumah..alahai...penat ibu..


tak menahan la kalo kemas mesti sepah balik...tunggu la deme2 ni tido baru kames..senang

12 ulasan:

Shima Salleh berkata...

hah! itu minat anak2 shima jugak hahahaha lagi la abg aqil yg dah 4thn tak lama je lagi kan... ruang tamu penuh ngan lego dia huhuhu.. itu belum masuk koleksi tapuware yg dikeluarkan adik.. adik beradik buat pakatan oiiii hahahahaa...
Last2 mok warning kat abg, klu tak kemas, besok mok simpan jejauh...hahaha... baru la dia pandai nak kemas

Shima Salleh berkata...

hah! itu minat anak2 shima jugak hahahaha lagi la abg aqil yg dah 4thn tak lama je lagi kan... ruang tamu penuh ngan lego dia huhuhu.. itu belum masuk koleksi tapuware yg dikeluarkan adik.. adik beradik buat pakatan oiiii hahahahaa...
Last2 mok warning kat abg, klu tak kemas, besok mok simpan jejauh...hahaha... baru la dia pandai nak kemas

lizz berkata...

ololo geramnyer nengok izz ni...pakai kasut baru ...tapi nak hgak kasut abang yer...ala umah sepah tu biasa ader anak kecikkan...

Nad MamaZN berkata...

Takpadan dgn kecik dak syawal ni
Main sampai bersepah 1 umah :)
Takpe tu maknanya syawal aktif

Zee Suhaini berkata...

cumel kasut izz..yeayyy raya ni dah boleh jalan sendiri dah..

mama ila berkata...

alalala..comel kasut izz..pinky purple yer..omey ngak...hehe

Mama Vogue berkata...

Comel nyer Izz dah berdiri gitu..
Permandangan umah bersepah tu sama je yg kat sini..hahaha

wan nurul hezrina abd halim berkata...

huhuhu mmgkan dorg suka sangattttt sangattt kemas umah..nurulnie mmg pantang tgk brg kat lantai kalau atas meja ker kusi ker tak per tapi lantai amboi sakit bijik mato den!

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

cantik kasut baru izz ye....

Falsya berkata...

wahhhh..sgt cute kasut dak tecik tuh pakai..hehe..

IntaNBerliaN berkata...

hihii seronok tgk syawal main

Mama Idlan Irsyad berkata...

wah, izz dh blh berdiri...

bab sepahkan rumah tu, sama la.. ja pun tunggu diorang tidur baru kemas.. tak larat sb kalau kemas akan semak balik...