Yang DiSaYAngi

Rabu, 31 Julai 2013

Biskut Meringue Kisses


So TQ untuk my ex-boss yang dah kurus...bukan jemah yang baju pink tu..sebok menyelit tau...yang duduk tu..alahai hensem pulok dah kurus ni...dolu nampak bam bam diersekarang dah kurus..datang amik kuih raya..sebok la dok bercerita pasai kuih raya...mmm...


last2 aku dengar kalo buat kuih raya meringue pon ok...

terus zasss aku google...


wahhh nampak senang..N modal pon murah...banyak bahan dah ado...so jom kiter try buat weekend ni..klo jadi..mmg aku up kat blog, IG, FB ok..klo x jadi mmg tak la..kakakkakakka....


p/s : semanagt nak buat kuih raya..yahoo...giler tak sangka aku boleh buat kuih raya..selaloo pandang mak aku buat jee

10 ulasan:

eima berkata...

la ingat kan dah buat dah ....

Shima Salleh berkata...

chaiyok! chaiyok!
shima pun br thn ni buat sendiri 1st time sbb br dpt oven hahahaha...
takat hari ni dah buat 4jenis hihihi

ch@ berkata...

Rajin benar ko nak buat kuih raya. Aku mmg takla... Beli je sng. Hahaa...

Nad MamaZN berkata...

Tahun ni rasenya sue rajin masak
Sedap2 plak tu :)

Ayu azmir berkata...

Semoga sentiasa bergembira dihari raya nanti...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

buat banyak2 tau nanti nak pi jalan kat rumah

izan mama mia berkata...

slmt buat biskut raya

Azura Aziz berkata...

wah, taun ni kena raya kt rumah sue lah nk rs kuih raya.. kt smua tunjuk2 jer ;)

mama3heroo berkata...

salam ramadhan # 23
la..igt dah buat,semangat klik entry ni..hehe

Myra Jay berkata...

MJ pun da lama plan nak buat meringue kisses ni tp tak jugak terbuat ;D