Yang DiSaYAngi

Isnin, 29 Julai 2013

FM lagi... alhamdulillah - TQ ALYCIA

Tadi lunch hour ni G alamanda sebab nak setting internet cannot accesspoint DIGI...bila dah settle...tetibe dapat whatss app dari ALYCIA nkjumpe..alang2 kan akuk kat alamanda..ok la..rezeki tu...
terus call..jumpe kejap je pon..aku pon ada hal lain...


alhamdulillah sampai ke tangan FM yang aku menang GA kat blog ALYCIA
aku sendiri pon tak egat mana 1..kakkakak.....


 ni dia...cantikkan...suke sangat..besar tu..

elok pulok ALYCIA murah rezeki di bagi aku 1 lagi FM dari bandung..alahai terharu jemah tau...
 ni dia...suke sangat...akan ku hargai..gitoo...kkikikiki..

suke sangat dapat kawan2 gini...alhamdulillah...itu sajoo yang terucap...
gamba bukti aku jumpe ALYCIA
taraaa....



ada sesapa nak kasi aku FM lagi tak..kakkakakka...gurau sajoo...



p/s : masalah tadi udah selesai...akhirnya en asbeen amik outstation kat sungai petani...so direct la cuti 06/08/2013 - 18/08/2013...termasuk sabtu ahad la tu...so cuti raya balik johor...zasssss terus balik umah akak aku kat penang..elok mak aku N tok aku pon insyallah ada kat sana jugak nnt...tahun ni kire raya sama adil la....

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik
bertambah lagi

Azura Aziz berkata...

Insya Allah, nnt ada lagi FM.. tunggu yer.. yup, suka sgt ada kwn2 yg best di alam maya ni kan.. nnt raya dtg rmh kita tau ;)

Fiza Rahman berkata...

Bertambah koleksi ☺☺

Nad MamaZN berkata...

Alhamdulillah masalah selesai :)
Bertambah fm sue ek
Nnt lagi byk pasni :)

Myra Jay berkata...

Cantik FM :)

Nanti smpai Penang roger la kot2 kita leh beraya sama :D