Yang DiSaYAngi

Rabu, 17 Julai 2013

INTANBERLIAn menjadi pujaan di opis

Dari semalam lagiopismate aku ni dok la bising nak masak ape balik nnt..nak masak balik nnt...

so aku cakap kat dorang 
"korang kalo nak simple2...korang G terjah blog kawan aku ni.."


"pastu korang cari title RESEPI .... kat situ macam2 korang boleh buat, cuba, try...desert, lauk pauk segala macam...semua mak nenek ada dalam tu...senang je wei..aku dah try... chicken roasted mak jemah aku ... senang je wei..."


terus la deme2 ni baik yang dah kawen beranak pinak, sampai la yang membujang, semua pakat terjah blog INA @ INTAN BERLIAN

pagi ni masuk opis semua dok kata...dah try chicken roasted mak jemah aku , agar2 roti yang colour2 bagai tu...macam2 la...semua pus hati..yang penting mendapat pujian dari yang tersayang...itu sangat2 menguntungkan...

pagi ni sampai ke tengahari masih lagi terjah blog INA @ INTAN BERLIAN

korang tgk aku pengaruh dorang...akkakakkaka....


p/s : mood happy dapat happykan kengkawan

11 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

salam sis

ros_reeza berkata...

ye, banyak resepi yang simple dan sedap :)

Mama Idlan Irsyad berkata...

hehe, nanti ada la tu yang kembang semangkuk..hehe

eima berkata...

wahhh ... bagus encourage people to buka posa kat rumah .. lebih selamat murah dan jimat ... tu dh hampir pengertian berbuka sebenar tu ....

Nad MamaZN berkata...

Wahhhh
Iklan baekkk punya! :)
Eh tp mmg betul pun
Resepi sume senang n mudah kat blog ina tu
Sedap pun iye :)

IntaNBerliaN berkata...

wah.. seronok plak saya baca entry ni.. hihii...

bkn psl pe.. seronok bila kwn2 sue kata sedap n org tersayang suka.. :)

btw, ckp kt kwn2 sue thanks tau sudi try n thanks gak kt sue sbb sudi promote.. kuat pengaruh nih! hihii

Ibu Lala berkata...

boleh cuba mcm mcm resepi bg yg rajin masak.

lizz berkata...

resepi baru dier percik ikan tu pun menggoda betul....

Myra Jay berkata...

Hheeee, Ina kena bagi award nieh ;)

Fiza Rahman berkata...

Blog ina memang byk resipi.

Shima Salleh berkata...

haaa betul betul betul