Yang DiSaYAngi

Jumaat, 19 Julai 2013

TQ cha - sayang mung ketat2

Semalam balikje dari keje..aku tgk ada satu surat untuk aku..dok la PK sapa la gerangan ni ye...sekali bila bukak...alahai sudah tahu walaupun tak mention nama...

bila aku jerit kat en asbeen,,...
"bang...tgk saya dapat FM lagi..."

en asbeen balas..
"sapa bagi...nad ke...dier buat sendiri ke...pandai ni kretip..."


dier egat NAD je la yang bagi..kakkakakak...
aku jawab...
"ingat NAD sajo...bukan la ni..kawan saya yg terrer bab2 benda quiling2 ni...CHA...saya pon tak sekretip dier tau..."

en asbeen kata...
"ala..awak kretip gak...boleh buat...kalo belajar..."

teruja tau bile dapat...


dah selamat bersama-sama yang lain...

bahagia rasa bila bersama kawan2 ni bila ingat akan kiter..alhamdulillah aku di kurniakan kengkawan yang baik, sangat2 memahami N murah rezeki...serius aku ni jenis takut hilang kawan tau...so dari penghargaan dorang ni mmg aku akan abadikan di sini...walaupun bukan FM..aku tetap lekat kat situ abadikan bersama...dalam otak egat nak letak dalam album bagi yang bukan FM tu...at least aku tau ni dari siapa N siapa...

TQ cha..tak sangka egat kat jemah ni je tau....


p/s : mood terharu egat kat aku jaa.. - lapar ..adoiiii..penangan tak bangun sahur

9 ulasan:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

yeyeyeyeyye..kit apun dapat ..
suka kan

Myra Jay berkata...

Kreatif + cantik :)

MamaFarah berkata...

cantiknya..jeles sudah..hahaha...

:: Cik Viva :: berkata...

kreatif la..handmade..

fazilzura berkata...

best nye dpt ...

Fiza Rahman berkata...

Kretif tu ☺☺

ch@ berkata...

blushing, pp i dah merah ni. hehe. lepas ni aku sentiasa ingat ko sbb beday ko sama dgn arrizqi. thanks, siap buat entry lg. thanks juga sbb sudi kawan dgn aku. aku sama, jns tkt hilang kawan. kadang tu aku sampai xtau mcm mana nak hargai dorg. thanks sue.

mama3heroo berkata...

singgah ptg..cantik..kretif sungguh

Nad MamaZN berkata...

Cantek :)