Yang DiSaYAngi

Selasa, 16 Julai 2013

TQ NAD - mood gumbira

ni kisah 2minggu lepas...aku dapat note posmen yang ada parcel aku kena amik kat tempat pengumpalan parcel putrajaya ni.....aku mula2 heran...tp tak lama aku senyum sendiri..sebab aku dapar rasa aku tau siapa pengirimnya...sebab mmg hamba allah ni je yang selaloo pos gitoo....

almaklum la umah tak da org, mmg kena collect kat sana ...

bukak2 aku dah senyum sowang2 dah...terus en asbeen kata..
"dapat FM lagi ke...???????"

aku tanya..
"awak rasa siapa bagi.."

en asbeen balas..
"NAD??????????????"

ya betoi... 

NAD yang kasi...dier pon mmg pengumpul tegar FM ni..aku pon mmg berjinak2 kumpul dari NAD dan CIKMOT, ALYA dan FIZA RAHMAN...dorang2 ni lagi power tau..banyak dari aku...aku ciput je...tapi aku suke...at least aku ada hobi kan..

NAD ni rajin tau kasi FM kat aku..naik segan aku..dier mmg seorang yang tak lokek...dier lebey suke kongsi kegembiraan dier dengan kengkawan, dari sowang2...tu yang pasti...sebab aku nampak tu...apa yang gembirakan dier..mestia ad untuk kengakawan jugak ni...walaupun dier N kengkawan tau tu murah, tp kengkawan yang murah tu ada nilai yang tersendiri kan..ada sentimental value gitoo...

 ni la FM dier...
aritu kan NAD g taiping cuti2 sana...mmg seronok G sana tu..insyallah ada rezeki aku pon nak ajak en asbeen...baru nak hidup, kewangan belom stabil..tak leh jalan sangat..duduk umah sajoo la..kakaka...


 so ni la hasil pemberian NAD kat aku..
1 - FM KRABI
2 - FM ZAKWAN IS 4 & NAYLI IS 1
3 - FM MENARA CONDONG
4 - FM PANGKOR(KURA2)
5 - FM TEROMPAH MELAKA
6 - FM ZOO TAIPING (YANG LATEST)

banyakkan nad bagi...segan bagan aku tau....tp dlama hati suke tau...TQ sesangat NAD....tak mudah dapat kawan2 gini kan...

alhamdulillah hasil terpengaruh ngan sifu2 ni...

ni la hasilnya..
walaupun tak banyak..tp at least ado N gigih buat jugak..kikikiki





p/s : kawan biar 1000 kasih biar seorang

11 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

anum pun suka

Mama Idlan Irsyad berkata...

wah, banyaknyer.. jeles i..haha

ja pun suka gak tp belum la banyak macam sue lagi..

Myra Jay berkata...

Wahhh banyknya jugak tu dah tepek kat peti :)
Takpe pelan2 ngumpul pasni makin banyak la ;D

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

yeyeyeyey dapat FM..seronoknya

eima berkata...

waaahhhh untung² ....

Ibu Lala berkata...

suke jugak tp x de orang nak bagi pun. hi hi hi...

♥cikmOt♥ berkata...

sikit sikit lama lama jadi bukit...hehehe..

Nad MamaZN berkata...

Alahai sue, sebak plak rase
Sue jadi kawn yg baik pd kite pun dh cukup
Thanks byk2

Sedih la sue..
Takleh nak jumpe2 dah pasni
;(

Azura Aziz berkata...

wah, banyaknya...
eh, alycia pun ada FM nk bg kat sue.. FM yg menang GA dulu.. bila ekk nk jumpe ni..

IntaNBerliaN berkata...

byk jugak tu..

Fiza Rahman berkata...

Aku terjebak pon lepas tgk FM izan tu ha. AKu nyer tak byk lagi lah sue.

Wah...byk tu nad bagi. Murah rejeki.