Yang DiSaYAngi

Rabu, 31 Julai 2013

TQ NAD - rezeki anak2+sebak+touching

Tadi G alamanda...mmg dah deal ngan NAD nak jumpe kat alamanda...

alang jumpe kan....alhamdulillah ada rezeki utk zakwan dan nayli..tak lupa untuk mama dorang jugak...

yang beso tu utk anak2 NAD
yang kecik molek tu utk NAD

yang bestnya...NAD pon bagi something pulok..alahai dah macam sistem barter pulok...
tara duit raya pertama buat syawal N izz..alhamdulillah rezeki kamoo anak2 oittt....


tetibe NAD hulur lagi sampul beso...ok la kan..sekali tu sampai opis je aku bukak...allah terus pegang dada, sebak tak sangka je NAD kasi ni utk syawal n izz..

 taraa...baju sedondon je..selama dua beradik ni dengan aku n en asbeen..mmg kami tak penah bercadang pon nak sedondonkan deme2 ni....lagipon mmg izz recycle je la baju bajan abg dier..dah saving kat situ kan..senang..alhamdulillah rezeki syawal jugak nak raya ni...ada akak kat opis akob ni, anak dier dah tak muat suar jeans...di kasinya kat syawal...yang best tu suar2 nya cantik2 belaka..tak macam recycle pon..yg terbaik semua branded2 suarnya..kalo aku mmg tak mampu la nak membeli kan....

ni pon kire pada aku boleh tahan jugak harga utk 1 baju ni...adoi NAD segan pulok...

betoi la pandangan aku...NAD ni satu2 nya hamba allah yang tak penah lokek dalam segala hal...sapa tak kawan dengan dier sangat2 la rugi...aku kire beruntung dapat kawan ngan nad...tak kire dalam susah atau senang...dier sentiasa ada...alhamdulillah...dier sentiasa ingat akan kawan2..yang mmg aku nampak pada NAD ni..mmg jenis bila dier seronok...dier pon nak kawan2 dier pon seronok...tu yg baguih...aku sendiri pon belom tentu lagi macam tu kan...

tadi bila borak2 ngan NAD pasai dier nak pindah...aku pulok jadi sebak, mengenagkan zakwan kan...tak pe la NAD ada hikmah di sebalik penghijrahan ni ye...insyallah kami kengkawan still ada kat belakang NAD .....
yang bestnya bila aku citer ngan en asbeen pasai NAD nak pindah...dier terus kata...
"saya tau...aritu zaini bagitau.."

aik...aku yg lambat sebenarnya..alahai...
ni pon aku nak up..tanda penghargaan aku pada nad..

sebak je bila berpisah ngan NAD tadi..mmmm.....


p/s : TQ sangat2 NAD

12 ulasan:

ieyda berkata...

nape ko xckp nk jumpe together2 ngan nad...nad pindah kemana?

Nurzakiah Hanum berkata...

cutenya

Fiza Rahman berkata...

Sedih plak mak membacanya noks. Murah rejeki anak2.

Zee Suhaini berkata...

susah nak cari kawan macam ni..
murah rezeki syawal ngan izz..

Ibu Lala berkata...

bestnye la hai budak2 tu dah dapat duit raya. alhamdulillah kan.

baju ry pun dapat jugak. moga murah rezeki org yg memberi.

Nad MamaZN berkata...

Sue...
Buat kita nanges la!!
Huhu!
Sebak sedih semua ada...
Tq sue sbb sudi jadi kawan...
Rindu syawal ngan izz :/

ch@ berkata...

Sedihkan? KakNad kata dia pindah jauh. Smg kakNad x lupa daku jua...kakNad my mentor.

Pasni leh la berdondon dondon yerk.

Nana berkata...

Nad mmg jenis org pemurah..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

seronoknya dapat kawan sebaik nad...
moga allah sentiasa memberkati nad dan sue...

Azura Aziz berkata...

yup, alycia pun baru 1st time jumpa nad..

eima berkata...

lain kali klu ade janji bgtau aku jugak la .. nk jugak pi ..sampai hati tau opis aku sebelah je ngan ko ...huhu

nad mmg tak penah lokek pun ....die penah buat surprised kat aku dulu TQ jugak dear

Myra Jay berkata...

Itulah kuasa rakan blogger kan, sentiasa bersama susah senang :D