Yang DiSaYAngi

Isnin, 19 Ogos 2013

1 Syawal 1434H - syawal yafiq di pagi raya

maaf la ye kengkawan...entry kali ni..mmg sangat2 penuh dengan gambaq syawal yafiq je..sebab ini adalah kedua, alhamdulillah kesihatan baik sepanjang pagi raya ni...dan sepanjang raya ni alhamdulillah bersyukur sgt yg syawal sgt2 sihat...bersyukur padamu ya allah...yela sejak syawal mula beraya..2010 dan 2011 mmg berturut2 syawal pagi raya mesti demam teruk....

alhamdulillah tahun lps syawal sihat cuma x dpt raya sakan sebab ibu yang tak sihat...

tahun ni jugak untuk pertama kalinya syawal yafiq lengkap berpakaian seperti abahnya...
lengkap berbaju melayu teluk belanga...senang tak hangat, bersongkok(nasib ini 1st time syawal mau pakai songkok) dan lengkap bersampin...(ni aku yg beli, walau en asbeen kata tak)

jom la tgk gelagat syawal di pagi raya sampai ke petang takmo bukak baju sampin songkok bila nk mandi tu...siap tido pon lengkap semua,....



 aku sangat2 la admire ngan gamba ni..syawal sangat2 lain...















 suke tgk muka chicky syawal ni seronok dpt duit raya...

syawal sekarang dah paham apa itu duit raya??????????...

yg bestnya bila org bagi duit raya...dier sambut...pastu kalo org salam ngan dier...di hulurnya tgn dier sambil tunggu depan org diam seribu bahasa..maknanya apa....??????
mau duit raya la...kaakakakakakak////



seronok tgk syawal seronok...adik dier tak kurang jugak...seronok sana sini bila tgk abg dok la sebok gelak2...


p/s : maap ye...tak puas tgk gamba anak2

10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tomei2

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

serius syawal nampak lain dari biasa...
comel,bijak,hensem semua adalah...
love syawal so much

IntaNBerliaN berkata...

hahhahhah pandai syawal mintak duit raya yer... hahhaha

Masya berkata...

HIHIHI.. SYAWAL².... SUKA BUAT MUKA MCM TU.. NAK GELAK DIBUATNYA

Mama Idlan Irsyad berkata...

hahaha.. comel syawal pakai baju melayu tu... ja pun seronok tgk pic dia byk2...

Zee Suhaini berkata...

cute nampak syawal ni sue..
syoknya collect duit raya, tak cukup tangan tu hahh..

aanie berkata...

mcm2 gelagat dia ye...

ok la..nak jugak dia pandang kamera....kalo adam, tak maunya dia...

Mama Vogue berkata...

Takyah minta maap sue.. mak2 mmg tak puas tgk gamba anak sendiri..hehehe
Kali ni entry khas buat Syawal ye :)

izan mama mia berkata...

amboi segaknya dia
mcm2 gaya dok ada
banyak dapat duit raya tuu

Nad MamaZN berkata...

Syawal comellll!