Yang DiSaYAngi

Khamis, 22 Ogos 2013

14 Syawal 1434H - Majlis Sambutan Hari Raya KPM

14 Syawal 1434H, petang semalam ada majlis sambutan hari raya peringkat kem pelajaran m'sia...

so deme2 ni bukan main la bajet2 vogue gitoo tau...baju nak up2...pastu muka aku takda dalam frame...sebab dorang tau aku akan masukkan deme kat dlm blog ni kan..suruh aku amik gambo...korang tgk la...

 elok beratoq ikut ketinggian dan saiz..kakakkaka

macam2 menu petang tu...tapi aku tak mkn sgt  pon...aku mkn satay je...aku dah mula sakit belakang ya amat semalam..sebab aku terlalu kenyang..break1st pon lambat pagi semalam...pastu lunch pulok tak lama tu..hammikkk ko..punya la ketat perut...

tapi aku tetap turun meramaikan sajoo..makanyer idak...
 seronok la dia beratoq kat kambing golek ni..aku yang tak makan ni pon terbabit beratur amikkan untuk yg nak makan...mmmmmmm...

 muka tak sabar nak makan...terliuq kot....


 nah amik ko...kambing2 korang..makan la sampai lebam...


tak lama lepas tu opismate aku ajak makan kat tempat VIP sebab banyak tempat yang kosong lagi..lagi la suke kengkawan aku ni...
 pejabat PM kata ko..akkakkaka...VIP lagi...

lepas tu sebok la nak bergamba dengan TPM...tapi susah la...protokol kan..kalo nak terjah boleh...tp kena la ikut protokol kan...


 so...dapat gambaq sipi2 pon ok la dari tak da kan....
korang nampak TPM dari jauh belakang tu..kikiki...



abis tu terus la balik...sakit belakang ya amat..en asbeen nak urut pon tak boleh..balik je terus ZZzZzZzZzZZzzzz sambil BF kan izz..selamat...


p/s : EIMA, CIK JUE...tak join kaa

11 ulasan:

mama tisya berkata...

smua posing mcm model sbb cekak pinggang...kambing ada tu...yummmm

Nurzakiah Hanum berkata...

makan free

Zee Suhaini berkata...

sue, terliuq tengok kambing golekkk..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tak join sue sebab ada kerja nak segera...

Ibu Lala berkata...

Alahai sue. Jelesnya ada makan makan camni.

Sue keje dept mana ek? Nanti email akk tau
rohana.athmad@gmail.com

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

pheeewiiiit
hheheh

mlm td intai gak sue kot kluo tv
time timbalan menteri ckp..
heheheh

Nad MamaZN berkata...

Kambinh golekkkkkk!!!

AYuNG berkata...

perhhh...kemain.
haha

eima berkata...

join jugak tp tidak sehebat ko mkn kat tmpt VIP ... hahahah
kami mkn tmpt sesak berpanaih2 ....

Ya ALya berkata...

amboi...kemain kwn2 sue posing maut yer....

IntaNBerliaN berkata...

kmbing tu yg xmenahan... sedapnya..