Yang DiSaYAngi

Rabu, 28 Ogos 2013

KOIR anugerah Perkhidmatan Cemerlang KPM 2012 - hasil practice 1 1/2 hari

Alhamdulillah selesai sudah acara PC KPM 2012 semalam...
so alhamdulillah jugak..hasil training selama 1 1/2 hari...memberi hasil yang sangat2 berbaloi...memberangsangkan....sangat2 da'best tau...rata2 yang komen kata kami mmg sumbang sore mmg terbaik...ramai yg tak percaya yang kami ahli koir boleh nyanyi sebaik tu utk training selama 1 1/2 hari tu...

padahal B4 start nyanyi tu asik la memasing lupa2 lirik...N dinamik  sore semua agak ke laut sikit...
tp alhamdulillah cikgu2 pon senyum seronok...bermaknanya kami dah buat yg terbaik...suke sangat....

siap ada yg kata kami miming tu..kakakkakak....helllooo plzz kami nyanyi sendiri tau semua lagu tu...5buah lagu tau..semua sore sendiri yg kuar...no miming ok...nampak sore kami sedap tu tu yg kata kami mimimg tu.puuiiiii..kakakkakakak....
 nampak cikgu...tu la cikgu kami..cikgu rosli...dier mmg best walaupun garang tu...alhamdulillah aku rasa senang belajar bawah cikgu ni..sama ngan cikgu tecik jugak....senang...takda rasa takut..tp hormat sebagai seorang cikgu...

mesti la kena make up ..nak naik stage kan...
 ko tgk..punya buruk perangai si suraya ni..kakkakak....teruk benar tau..
 ko tgk tu...seronoknya make up2 kan...


sebelom naik stage, kenala warming up dolu...

 ko tgk...sorang make up2..dua lagi sebok hafal lirik....ngadap bangunan yg ada org ngah meeting..kakakkaka




 ni B4 negara ku....standby ok...banyak pulok media yang amik gamba2 kami ni...RTM, AL HIJRAH, TV3, BERNAMA..macam2..tp idok pon ada muka kami..kakakkakaka..amik je lebey deme ni...


 ni la kaum adam yang banyak berjasa dalam dunia seni koir KPM ni...terima kasih uollssss


 dah settle...negaraku N tranformasi pendidikan negara....kami duduk kat tempat..sempat bergambo lagi ok...kalo tak, kang ado yg tido pulok nnt...



 ok fine suraya dah ngantok sebenarnya...mmmm tu yang selengge tu...


 aku up instavideo ni kat IG siap tag kat hafiz AF n stacy tau..sebab deme yang nyanyi lagu ni...


haa...ni lagu2 terakhir...

SELAMAT HARI RAYA
SETANGKAI MAWAR - killer song kami ni..
MALAYSIA BARU....


alhamdulillah selesai N tahniah pada semua penerima2 APC KPM 2012 tahun ni...

10 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Ala rugi tak mintk korg nyanyi kan lagu koir time open house ritu
Hahaha! :P

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

CheNamNam berkata...

wahhh glemer uolls...!!teringat zaman sekolah dedulu selalu wakil sekolah koir..huhuuu

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

artis glamor doh kamu mak jemah...

Myra Jay berkata...

Bestnyer tengok, penuh semangat :D

IntaNBerliaN berkata...

wah dasyat ni.. mmg power suara sue ni.. :-)

Nurul Ain Zulkarnaind berkata...

wah curlasss :)

Nurul Ain Zulkarnaind berkata...

wah curlasss :)

Fiza Rahman berkata...

Mesti sora sue sedap kan ☺☺

Sidratul Muntaha berkata...

last 2 years pun msuk koir jugak tuk Piala President UIA ni
memang la jugak
baju pun ala2 hitam n merah2 menyala gitu..
hat laki semem pakai celak
dah gaya mcm my chemical romance