Yang DiSaYAngi

Isnin, 26 Ogos 2013

Koir untuk APC KPM 2013 - stress


Salam 19 syawal...

pagi ni mmg aku tak da kat opis...sebab stress kena training koir untuk APC secara paksa, tanpa ada rehabilitasi pada diri sendiri..

mmg bawak lagu yg sedia ada..al maklum la..dah lama tak bawak...mana nak kejar key dier...sore forseto nya..harmony nya..melody nya..mmg terkejar semuanya...

ini adalah kerana pemberitahuan untuk latihan koir last minit baru tahu..mana tak nya semua ahli baru tahu khamis lepas...so baru bincang jumaat lepas..terpaksa jua dtg sabtu lepas sampai ke tengahari dan hari ni, isnin kena practice sampai ke petang terus rehersal...esok pagi dah hari kejadian....perggghhh gila artis pro..puiiii...artis pro nak buat show/konsert pon makan masa sebulan kan kurangnya nak practice vokal kan...kami yg amatur ni..mmm..mau tak terkejor tu..alahai...


so nak tak nak. kena jua persembahkan atas arahan kata ko...so kena la walaupun dalam keadaan paksa rela kan...so walau macam mana sekali pon kena buat yg da' best walaupun masa yang di beri amat2 la singkat...bak kata cikgu koir...

"kita boleh...kiter tunjuk walaupun masa singkat..tp kiter tetap boleh buat..."


ya betoi cikgu..saya sokong...walaupun otak dan badan penat...


so ni pon kesempatan balik kat opis...nak rehat jap..lepas tu pukul 2pm dah terus ke presint 2...zasss ke dewan seri siantan...putrajaya....

petang ni kalo lambat..mmg en asbeen la kena amik syawal N izz...nasib baik la dah inform awal2 kan....kalo tak mau parah aku ni kan...


so chow dolu..umah korang yg mana sempat je tengahari ni akku singgah..mana tak,, sowi yee....


p/s : citer openhouse ngan blogger2 ni esok la citer...

4 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

iskkk sue ni.. punyalah saya tunggu cite open house sue.. sekali gtau nak cite esok.. citelah arini.. hahha.. dari pagi saya tunggu entry sue.. hehhe...

aanie berkata...

bz mak jemah....all the best ye....

eima berkata...

sabo je la kan ... ko kan adek bradek retis ..standet la tu ...

lizz berkata...

waa siap masuk koir mesti suara sedap ni...ader pergi umah ina kan tak sabo nak nengok gambo ni...