Yang DiSaYAngi

Rabu, 21 Ogos 2013

sama tak kami ?????????

on da way balik ke putrajaya aritu...aku dok la sebok dengan IG aku...sekali aku ada up gamba izz kat IG aku tag kat biras aku(kakak ipar en asbeen)...

sebab mak ngah N mak su en asbeen kata muka izz sama macam muka abg ngah en asbeen waktu kecik..nampak muka banyak akai..mmm...

sekali biras aku pon bertungkus lumus membelek satu persatu gamba2 lama family en asbeen...bila dier up kat IG...aku pon mula la nak banding kan..sekali amik ko...

 jumpe gamba izz pon dalam mimik muka yang sama dengan abah dier...

sama tak kami????????????

terus biras aku up comment terkezut jee muka sama gila...tak da beza langsung..kire kalo org kata kembaq pon cayo ni...

tak lama lepas tu dier up pulok gambo en asbeen dah beso sikit....
so maka nya ini la hasilnya..
 tara..pon sama...mmg spesies gen abah lebey dari ibu ni...adoi...sedey meh...ada yang nak ikut muka ibu tak bila kecik2...ke bila ada coming soon baby..????????kakakkakak..no..no..no..no...perancangan insyallah dalam masa 4,5tahun ni..tp kalo allah dah tentukan rezeki aku banyak mana..aku terima dengan tangan terbuka..tak gitoo....

bila aku tunjuk kat en asbeen gamba2 ni...alahai dier boleh tanya,...
"siapa budak kecik ni..."

maaf en asbeen..gambaq sendiri pon tak kenai kaa...adoiiii...

dier boleh sengih mcm kerang busuk bila aku kata ni dier..siap kata..
"yeke..."

mmm tak cayo sudah..tgk la bukti..anak2 awak...sama kot ngan awak...

muka en asbeen sangat2 la sama dengan muka tok wan syawal n izz ni..sama kan..kurus kecik pon sama jee...

demo2 ni kata...izz tu satu je ikut aku...bibir...sengal...



p/s : gen abah lebey dari ibu ni...kalo anak akan dtg muka macam ibu tak bila lahir..



12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sama2

Zee Suhaini berkata...

kahkahkag..sejibik sejibon la sue..bebetul genetik abah dier nih..

Nad MamaZN berkata...

In shaa Allah
Next lebih gen ibu plak :)
Eh, apakah??
Haha

eima berkata...

so comey kan ....
mmg iras abah diorg la kan bila tgk yg kecik2 gitu ...
tp klu skrg ni tgk mmg muka ko je deua sbb akob skrg muka die lain abis dr kecik2 dolu

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sama betul...
tak tipu punye

mama3heroo berkata...

mmg seiras la

Ayu Zan berkata...

sebijik la kak.
mana tumpah kuah kalau x ke nasi kan?

salam kenal ya..

M Zamri berkata...

sama sebijik....mcm photostate..hehehe..

Idayu

IntaNBerliaN berkata...

a'aa la sue... sebijik..!! lbh2 lg gambar izz tu...

LYAfrina berkata...

bukan sama dah..tp sebijik.. mata, bulu kning, mulut.. mmg copypaste trs..

Shima Salleh berkata...

hihiiii.. ank gegel besok la ikut ibu dia hohohohooo

Myra Jay berkata...

A'a la, memang sejibik sejibun :D