Yang DiSaYAngi

Khamis, 5 September 2013

27 Syawal1434H - Majlis Sambutan HAri Raya BPSM , KPM 2013

Selasa aritu 3sep2013 berlangsung majlis jamuan raya kat opis aku...alhamdulillah semua settle...tahun ni agak rilex sikit sebab unit aku jaga menu utama sajoo kat luar dewan..so senang..tak yah la sebok2 macam tahun2 sudah aku yang kena settlekan bab2 deco ni kan...alhamdulillah...


 1st kiter register dolu kalo tak kang tak dapat makanan untuk menu utama...
alhamdulillah aku dah makin selesa pakai shawl tanpa inner...ok la..tp tgk la certain2 shawl je la...

 la meja untuk menu utama....catering tak dtg lagi....jom posing...ni nampe..gadoh kaaa,....


 ok fine pose ni aku yang suruh...

tahun ni tak cukup coroum sebab tak ramai yg ada kerana kekangan waktu utk join kan..ada je benda lain nak settle kan...


 marah si CNN no..kakakka...kiterorg panggil dier CNN, BERNAMA news , sebab dier pon suke jemah jugak..kakakkakkakakak....



 menu utama pada aritu adalah...

satay+kuah kacang



 nasi carrot+ayam masak kurma..
 puding mangga..

mmg aku tukang jaga kupon..mmg aku melaung je bila org datang serbu kat kaunter satay ni...
"ADA KUPON ADA SATAY YAA....TARAK KUPON TARAK SATAY YAA...BEKAS TAK DI SEDIAKAN YAA..."

opismate aku siap kata aku dah macam makcik kantin dah..kakakkakak...

aritu macam2 ada gerai semua cantik2..bling2 bagai....
 ni tetiap tahun ada..ayam tu beso gitoo jee...kikiki...ni dari caw.perkhidmatan


 siap ada tangga, ada pasir batu semua...


 tak mo bagi duit raya..nak duit raya muleh...


 ni crowd untuk majlis aritu..mmg ramai..elok bergabung dengan sektor pengajian tinggi...


 ni unit aku punyer gerai...
 tahun2 sebelom unit aku jaga gerai..tahun ni rilex sikit...unit kewangan pulok yg jaga...


 menu aritu...soto N mee jawa...

 tak lama jemah ni datang...datang lambat jemah ni tau...
 ko tgk baju tak menahan kata ko...vogue..kikikikiki...bukan aku...si jemah ni haa..


 sebok pulok si apek kat belakang tu..mmmm...


 ok fine jemah ni pon menang cabutan bertuah jugak...

aritu macam2 menu, ada soto, mee jawa, rendang, nasi impit, lemang, yong tau foo, desert, ice cream, buah-buahan, roti jala, cendol, ABC, bubur cah2, bubur jagung...macam2 lagi...


 cawangan perkhidmatan menang gerai terbaik ...tiap2 tahun dorang menang..sebab dorang ada boss2 yang sanggup berkerat tenaga, cari idea nak deco tempat dorang..kami ni pencacai je yang buat..mmm..bila tak cantik...bising ja....

aku suke ucapan SUB(boss besar)aritu...trandmark dier aritu...
"KITA SEBAGAI BOSS...BERILAH UCAPAN TERIMA KASIH KEPADA PEKERJA SEBAB TANPA MEREKA, TAK SIAP SEMUA KERJA2 KITA..MEREKA JUGAK LA YANG MENYEMPURNAKAN SEMUA KERJA KITA..."

yaa betoi..tapi tak da pon..mmm.....


 au pon dapat jugak hadiah..ni CC unit aset yang bagi kat aku, sebab aku sokong kuat dier, bila nama dier naik untuk cabutan bertuah..kakkakak..siap kata..."hidup CC shahril"...dier ni mmg ramai peminat..dengan sengal dier..semua ada..semua org senang ngan dier..sebab dier pon sama level je jawatan ngan kiteorg ni dolu sebelom naik pangkat....

ni la hadiah yang CC shahril dapat N bagi aku..TQ cc...


tapi pada aku tahun ni macam tak best je..entah la...


6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

meriahnya

lizz berkata...

MEMANG MERIAH TAU..bestkan ader sambutan gini boleh makan banyak2 hehe...soto tu mengiurkan ...telan ailio..

fazilzura berkata...

amboi2.. siap dpt adiah special lg tu kan

Nad MamaZN berkata...

Bestnya!
Mkn2 sedap
Adiah dpt ;)

IntaNBerliaN berkata...

sy yg tgk gambo ni rasa meriah betoi

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

meriahnyerrr..yg best ada mcm2 makanan hihi