Yang DiSaYAngi

Jumaat, 13 September 2013

30 Syawal 1434H - Majlis Raya di penghujung syawal 1434H

ni citer jumaat 06 september 2013...

ada event sambutan hari raya kat opis akak aku..ADAMNIGINA...dier pon ajak la aku sekeluarga ngan mak aku sekali..ok la tu kan...makan free sapa tak mo kan....makanan pon mmg banyak...

so kami sampai lambat...syawal terlepas acara terima duit raya sebab kami lambat sebab syawal boleh pulok berak kat umah..adoi dah siap baru nak berak tau...bushuk la syawal ni..kikikiki...

sampai2 je majlis dah start, kami terus ngap la...apa lagi..macam2 ada...nasi impit, lemang, kuah kacang, rendang ayam, nasi minyak, aiskrim, ayam uncle bob, kek, macam2..semua ada...kire mmg kenyang la aku malam tu kan...

kanak2 pon riang ria main2 berlarik2, baring2 sana sini, dah macam konon rumah dorang dah...

aku sampai2 je aku nampak akak aku..makkkk udah rupa bajet retis la ko ni dik..kakakkaka


dah lama benar aku tak bergamba dengan abg tecik ni tau...makin lama, makin susah nak pandang kamera dier sekarang...


ko tgk perangai dier..aduhaiiiii



dua2 peplum...tp bezanya, peplum aku baik sikit, khas untuk menyusu..akak aku punyer vogue sikit...dier kan kata dier "artis" JPM...kakakkaka...kan en asbeen..en asbeen pon tau..


klo korang tgk dier G keje, macam makcik cleaner..kikikikiki..hahahhahahaha..tp klo berjalan, mak aiii sakan kata ko...make up tak hengat..lencu merah jaa.....aku tak kose la nak lencu merah ni...mau nampak bengkak bibir ni..mau en asbeen bantai gelak guling2 ni..kakakakkaka...nasib la akak aku ni ok sikit kan pakai...kire match la ngan muka dier kan...

aku malas nak beriya sangat..bukan majlis aku pon...bukan org pandang aku pon..kakkakakak....
ni semua baju N tudung yg senang capai, tak perlu iron...dari kejauhan, nampak ok je..kakakkakakka...nampak tak kemalasan berganda kat situ...tak pe...

tak lama lepas tu nama akak aku di panggil utk menyanyi...

adoiii mokcik ni kalo dapat mic..lepas die, dier..lepas tu dier lagi..N dier , dier...mmmmmm..mmg kesudah dier la...
ko tgk org lain nyanyi statik je...dapat mic kat dier..naik stage...adoi macam stage tu dier punyer..semangat ko nyayi...macam nyanyi untuk peminat...feel tak mo kalah..kakkakakakka...









korang tgk kan gaya dier..mana la laki dier tak kasi dier nyanyi...bukan sore tak sedap...sore boleh pegi tu..tp kalo dah nyanyi..tu la jadinya, naik sheikhhhhh..kakakkakkakkakakakka...naik hantu kata koooo...



si rania ni cumill je pakai baju yang maktok buatkan....nampak ayu je...sekali dier baring///.....korang tgk la...


alamka hilang keayuan dier..kakkakakakkaka...

mak dier pon bantai gelak tgk dier...



p/s : malam tu aku balik awal...izz dah ngantok....

6 ulasan:

Nigina berkata...

fuyooooo glamour aku sat baca entry ko hahahha ... takpa up up banyak banyak cite aku pun takpa.....

lizz berkata...

waa kemin meriah majlisnya siap ader karoake...betulla akak macam artis gitu...cantik...apa kurang adiknyer tu kalo mekap mesti meletup

Nad MamaZN berkata...

Hahaha..! Lawak la sue! :)
Ada ka kata akak mcm makcik cleaner hehe
Cam tak caya jek
2x jmpe nigina, 2x vogue da vass! :)
Ok la tu, famili sue mmg ada 'darah seni' kan? :)

Liza Yati berkata...

Lawak part anak guling tu. Haha... nihina tu akak sue ke? Mmg mcm retis. Muka pjg. Cantik..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tu kakak sue ker...cun mcm adik dia jg

Sidratul Muntaha berkata...

Ahahha.sedak tol ko tiaw akak ko
Gincu bengkak bibir kate ko
Oh mak kau.ahahha
Dia punya feeling.kalah artis af.adei.salute la akak ko.confident amat
Hat budak comey trus tak comey nmpk sepentut terkangkang disitu
Pitam acik nengok