Yang DiSaYAngi

Rabu, 25 September 2013

Banyak Ikut Gen Ibu



Bila tgk gamba ni...teringat akan en asbeen kata..
"mmg terkenan kan awak la sayang...suke sangat la cangkung tau.."

bila fikir2 kan..betoi jugak..mmg aku selaloo cangkung waktu pregnantkan izz..tak kire di mana, pada waktu bila..asal free rasa nak cangkung je...rasa mcm selesa jeee...

bila aku up gamba ni kat IG..tag kat opismate..opimate aku pon kata yee..betoi sama..kikikiki

tak sangka izz pon ikut aku jugak tau..mmg banyak dier ikut aku...semua segi la boleh di katakan...mmm...makan banyak berat tak naik, suke tgk citer2 lawak, suke cangkung, mulut bising, suke menjerit pon mcm ibu, hyper pon mcm ibu, aktif je, tido kejap pon asal boleh je pon mcm ibu...


ni la anak aku kan...

12 ulasan:

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

gen ibu lebih kat izz ni hihihihi

mekchu berkata...

part tido tunggeng pun gen ibu jugak.. hahahaha

Sherwieyna Muzzawer berkata...

salam.

kali pertama singgah sini. i dah pun follow blog comel awak ni..hehehe

terima kasih sudi jadi sahabat saya dalam instagram..hehe

Nad MamaZN berkata...

Setuju ngan mekchu...!!!! :)))

Gieyana berkata...

Haha..nk gelak..rupanya ibu suka dok cmni yer..:)

Shima Salleh berkata...

hahahaha... adehhh time prgnt shima takdan pulak nak mencangkung hihihiii.. Afiq ikut shima jgk byk mulut hahahaha

fieda berkata...

kantoi ibu nya suke duk cangkung ye..

eima berkata...

jgn sengal cam ibu sudah ... kekeke

hehe gurau je tau .... bdn padat tp kecik molek je ... shomel

MamaFarah berkata...

hahaha..ikut bebenor gen ibunya..memang geng ibu ni

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

singgah tgk izz yg tgh cankung hehehe

jaakechik berkata...

like mother like son lah ni yer... wakaka... sama jugak mcm anak jaa, kdg2 ada feel nya yg betul2 ikut perangai mcm jaa.. kdg2 boleh buat jaa senyum sorang2. hihi.

IntaNBerliaN berkata...

hihii oklah kan si izz ni byk mulut.. nanti adalah geng sue nak sembang... syawal plak kurg sembang.. :-)