Yang DiSaYAngi

Isnin, 23 September 2013

Betul Ke bohong????????? - korang rasa

Sabtu 14.09.2013
 aku ada join rakaman betul ke bohong..mmg ni la game show yang aku sangat2 suke...izz pon suke jugak...korang pon tau kan ani fav game show aku kan....

aku nak je bawak izz..tapi en asbeen tak kasi...takut mengganggu...tp pada aku izz suke apa salahnya...katanya tak pe la biar dier jaga anak2 kat umah..

alhamdulillah dengan hati tenang melangkah keluar dari rumah...sampai la kat cyberjaya ni..tak jauh mana po...sebab aku tau tak jauh, tu yg aku sanggup G kan..cer kalo jauh...mau belom tentu lagi kan...

elok la G pon ngan geng jemah aku yg mmg suke jugak ngan game show ni..

rakaman ni buat kat KRU studio...

perrggghhh 1st time G alamak, teruja sudah..mmmm....
oren je aku tgk....

bila masuk ni, sunyi je...studio KRU ni..betoi ke ni..kakakkaka


antara filem yang KRU studio yang dorang dah buat...yang latest tu la...VIKINGDOM..

aku teringin sangat nak tgk anak melayu kiter buat citer camni...
mesti menarik...
Dah sampai kan..harus la bergamba tanda kenangan..

KAK AMY a.k.a MAMATISYA...
sama tak pose jemah ngan kakak...kikikikikikikikiki....

sekali rupanya salah masuk entrance daa...adoi malu seh...
pose N pose...selagi boleh..
ni pon geng opis ngan adik dier pon join sekali..
ni la studio entrance...jumpe pon...kikkikikikiki...


masuk2 dah nak start dah..nasib baik kierorg cepat..yg best siap dapat duduk kat seat family2 retis, kata ko..kakakkakakka...

captain kali ni ajak (shiro) ngan shahrol (shiro)....so far ok la happening jugak..tp pada aku , lebih suke jep(sepahtu) N shuib (sepahtu)...tp takpe...dorang ni pon best jugak pe...happening jugak...







bin Dato' AC...
lain pulok haa muka dier...



episod kali ni segmen ke-3 kena pakai kerusi ohh mak kau...bukan kerusi oooo gaaa waaa..kakakkaka...
stress tgk deme2 ni kena..





dah abis 1 episod..dah nak balik..sebab kami mmg untuk 1 episod je..
tp kru betul ke bohong ni kata mengenangkan crowd tak ramai..dorang suruh kami stay sampai pukul 5 atau 6pm...mak aii..call en asbeen dolu..nasib baik la dier luluskan pemohonan jemah tau...


ko tgk jemah ni sebok je ngan bergamba ngan AC ni tau..

aku pon nak jugak kan...mmmm...tinggi meh si AC ni..adoi...melangut aku tgk dier...beso lak tu...

dorang lunch dolu...sementara tu G solat apa dolu kan...
tak lama nampak lak si sharol ni dok la smoke kat luar kan..ok la jemah ni dah meroyan, suruh aku panggil nak bergamba..aku lak yg kena..mmmm...katanya..
"ko kan muka tak tau malu.."


bila dah bergamba bersama aku.pon kata la..
"aku pon nak bergamba jugak ngan org KG laki jemah ni"

dier pon terkejut..rupanya dier pon 1 sekolah ngan laki aku..dah sah2 dier tak kenai...laki aku senior dier...
ada rupa senior shahrol tak laki aku ni..kakkakakkakak...kecik molek je laki mak tu tau...


dah nak start untuk next episod...aku pon nak bergamba ngan kengkawan aku...dier datang menyelit pulok....


micheal ang pon ado...
asik kena je la ngan shahrol si mic ni tau...




ko tgk kalo tak mengangkang bukan si shahrol la namanya..
kikikkikikiki....nampak aku pegang kamera...bukan main lagi terus pose...

time ni dah petang dah...nampak la si ebby yus ni datang..adoi pose tak menahan sementara tunggu show ni start...





alahai gedixsss nya shahrol ngan jemah ni...



shasha pon ado...kurus melidi je haa....


ini esoknya..aku tak G la...kawan aku si jemah tu pegi lagi..meroyan sama shahrol..kakakkakakakka...
aku dah take turn ngan en asbeen...ahad ni , time dier OT...

ada la deme2 ni tau...



seronok ko kan jemah....



p/s : tp pengalaman la bila join rakaman ni kan...

15 ulasan:

lizz berkata...

Waa kemain seronok ni..mmang best ni..rancangan ni yg kalo salah kana letrik tu ek..Mesti gelakkan jerk saya nengok abby yus tu pun nak tergelsk boleh...

IntaNBerliaN berkata...

wah.. minat betoi kwn sue tu yer.. sampai esoknya g lg.. hihii

eima berkata...

ko ni mmg minat betui kan ... untung la .....

Zee Suhaini berkata...

rasa nak tengok yang malam ni punya episod..sebab asa lisa ngan yusry..hihihi..
heppening yo..

mama ila berkata...

alaaaaa...xaci...nak ikut jugakkk!!!!! hehehe.. bestnye leh gi tengok n bergambo ngan diaorg..ila pun suka tengok rancangan nie..hehehe..tapi time shuib ngan jep tu lagi happening kott...

Nad MamaZN berkata...

Pengalaman baru kan? Best sgt! :)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

best gila....

aanie berkata...

bestnya...aanie pun suka tgk...kalo jep ngn shuib tu mmg gelak je la...

mcm mana tau diorg ada rakaman? dpt jemputan ke sue?

IntaNBerliaN berkata...

*tahniah sue!!! Dah cakap.. syawal mmg anak yg pandai... semua anak2 ni pandai... cuma kita as parent ni je kene ajar... jgn wujudkan alasan utk berjaya... tahniah lg sekalu utk sue n akob... eppy saya baca komen sue.. rasa mcm nk lompat bintang pulak.. muahahahaaaa

Ibu Lala berkata...

Amboi bestnye masuk studio. Cane apply tu. Bergambo sakan die ye.

Falsya berkata...

rase jeles sgt niehhhh....ahahaha

AYuNG berkata...

wahhhh...bestnya dapat p kru studio...

klu nak buat lawatan jer kat situ boleh x...hehe

Gieyana berkata...

Bestnyet uols..dpt jumpa retis uu..;)

LYAfrina berkata...

ac nmpk muda lak..

shahrul shiro tu mmg nmpk sporting la.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bestnyerrrr

tp sy lagi suka yang jep n shuid
yang shiro ni kureng sikit hehehe