Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 September 2013

Betul ke Bohong - Terkenan Kot

Aku mmg suke sangat dengan talk show, sitcom atau game yang berunsurkan comedy..mana yang tak kenai aku..aku mmg suke membahan N gelak2 ketawa..sebab pada aku itu je yang dapat menghilangkan kesengsaraan di jiwa N otak ni bila tiba masalah melanda.....

waktu aku pregnant tahun lepas, aku mmg suke sangat tgk citer maharaja lawak, maharaja lawak mega dan betul ke bohong paling best...aku mmg suke tgk..ulang2 beratus kali pon aku sanggup tak penah luak n muak pon tgk..sampai la mak aku bising...

"apa la yang best sangat korang tgk betul ke bohong ni gelak sorang2.."

bukan takat aku...adik beradik aku pon sama suke tgk...kengkadang laki aku pon join tgk jugakkan..


sape yang ado astro ..lagi2 ada channel astro warna mmg elok la tgk..aku cukup suke la...

1st time dolu astro buat channel mustika ni..ada siaran 131citra, 132warna N 133bella ni...mmg aku suke sangat...

lagi2 pulok yang tetiap minggu akan ado adalah..

AC mizal sebagai hos

yang paling aku suke buat masa ni...si JEP SEPAHTU...dier bi cukup suke membahan wei lawak dier..mmg kelakar abis...si SHUIB ni pon asik kena je ngan JEP ni...aku suke sangat...

nak di jadikan citer kat sini...
bak kata en asbeen...si izz dah terkenan ngan aku...sebab bila aku bukak citer2 gini...dier akan tengok, tak toleh kiri kanan, macam gayo paham je jalan citer tu kan..sampai la en asbeen kata..

"tu akibat terkenan kan awak la tu...waktu mengandungkan dier..suke sangat tgk citer ni..."

so ok la aku dah ado geng...bila aku nak tgk citer ni mmg aku akan ajak izz tgk sekali..khusyuk benar dier tgk tau...

korang rasa ye ke izz terkenan ngan aku..ke mmg dier suke tgk..entah,,,

selain betul ke bohong...ML n MLM pon dier suke tgk...korang tgk la dier..sanggup mendongak je kan

13 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

syoknya

Nad MamaZN berkata...

Hahaha..!
Adakah izz akab join raja lawak musim akan dtg?
Kita nnt kan...
Hikhik
Takde la, gurau jek :)
Izz blajo rajin2 tau! :)

Ayu azmir berkata...

Die rasa macam pernah dengar suara tu.... dr dlm perut mak die lagi... hehhehe..

BUNDA a.k.a KN berkata...

anak2 sekarang...

Mama Idlan Irsyad berkata...

huhu, sgup dia melangut smpai cmtu.. mmg betul terkenan ni..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sy sefamily suka games betul ker bohong ni..kelakar xhengat la haha....

alololo comey jer dia smpai dongak nk tgk tv

eima berkata...

tinggi sgt kot TV ko tu .... kesian izz sampai gitu seklai mendongak ....lenguh leher die tu ...

tah pe la yg beshnye cite tu ..aku tak penah gelak klu tgk .. seyes ....

lizz berkata...

izz kemain mendongak lagi dier nengok tv yer..
mungkin dier teringat masa dlm perut tu asik mama nyer nengok rancangarn tu jerkan..dia pun minat samala kan...

LiYa HaNiF :: berkata...

amboi dak kecik nie siap mendongak tgk tue...

izan mama mia berkata...

tingginya tv...cian dia mendongak

Fiza Rahman berkata...

Tak tgk pon nok. Kat umah x der astro.

Myra Jay berkata...

MJ pun suka gak melayan Betul ke Bohong ni, memang boleh release tensi :D

IntaNBerliaN berkata...

hahha pandai pulak izz ni layan yer..