Yang DiSaYAngi

Jumaat, 13 September 2013

Give Away Set Kurus/Diet Shaklee :)


Lama  benar tak join mana GA ni...dah lama terkubur..tp kali ni nak try GA ni, mana tau ada rezeki buat aku kan...aku ni kire guna la jugak brand2 shaklee ni...nak try la mana tau ada rezeki aku kan..nak beli pon PK jugak 2,3X kali kan..al maklum la walaupun org kata mampu milik...tp pada aku, ada benda lain yg penting untuk keperluan aku N anak2 kan....so berat la hati ni memandang sepi akan benda2 baik ni...

tapi dah alang2 free , mana tau ada luck aku kan..apa salahnya join kan...


syarat2 nak join...
kena follow ni...


jangan lupa like FB fanpage

Link kan entry tersebut ke blog ni. (pun optional) 


GA ni start dari...
11 September 2013 dan berakhir pada 10 Oktober 2013.


jom join..

5 ulasan:

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

gud luck sue :-)

Kisah Nenot berkata...

gud luck dear..jom join ga nie MENANGI WANGG TUNAI
cepat-cepat sebelum 21/9 nie :)

IntaNBerliaN berkata...

good luck sue... :)

Sidratul Muntaha berkata...

Break the leg
Lama doh xlayan ga ke contest
Bz keje bz baking siapakn cake customer

Nur Atira berkata...

datang dari segmen sama
http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/give-away-set-kurusdiet-shaklee.html