Yang DiSaYAngi

Isnin, 30 September 2013

Magic Inner - memang berkesan

jumaat lepas aku ada la G kat jualan kat opis aku ni...al maklum la gaji kan...mmg ke sana...niat di hati nak cari baju basahan syawal, yang semuanya dah kecik2 n pendek2 belaka...mmmm..pegi poon dah lambat...gerai abg jual baju tu dah siap kemas2 masuk dalam van dah..alahai..cepat benor la kamoo abg oiittt...

so jalan2 lagi ke depan..sekali nampak magic inner ni..dah lama nampak dah...tak terasa nak beli pon...harga agak mahai sikit la...RM12...berbanding inner biasa...(aku suke pakai yg ada awning sikit..)
RM5



Gini la rupanya kan inner magic tu...mmmm..
bezanya inner magic ni dengan inner biasa...
inner ni tak awning, tp bila kiter pakai kat kepala, dier dah auto terus ada awning...tak da benda keras pon kat depan inner ni..kalo inner biasa tanpa awning ni, selaloo kena tetas sikit kat belakang, baru ada awning sikit...so far, kain sejuk, tebal sikit n selesa, terletak je kat kepala ni..kalo pakai yg tetas kat belakang tu, asik la aku nak membetul je awning tu..mmmmm...

part yg paling best..selaloo inner biasa, dier kalo kiter pakai, mesti terasa sakit kat telinga ni, asik la nak membege je kojenya..mmmm...tapi inner megic ni, mmg tak sakit langsung, sedap je pakai..berbaloi la RM12 = 1pcs...

elok kawan aku nak membeli...aku pon join sekaki..
1pcs - RM12
2pcs - RM24
3pcs - RM33

so kire amik 3 pcs murah pon RM3..ok la kan..RM3 pon duit jugak..so aku amik dua..memeber aku amik 1...

so ni la hasil utk pagi ni..


oooo..suke betoi tgk muka yg tak berapa nak cun ni..kakakakkakakakkakakak...

jangan perasan ok...elok ngan shawl halfmoon ni, pon selesa pakai..kire pagi ni pakai baju, rasa selesa N yakin jee...

so kerongsang dah rasmi, sama colour ngan jam 15engget je pon....


p/s : macam mana la syawal kan



19 ulasan:

Shima Salleh berkata...

suka tgok org pakai halfmoon tp shima tak reti guna hahahaha

Lin Azlina berkata...

mmg magikla...okeyla...

:: Cik Viva :: berkata...

Inner magic ni pun ade officemate jual..harga rm10 cod. Penah jugak jumpa kat pasar malam,mmg murah rm5 je tapi material tak lawa, kain di lembut sangat jadi awning tak terbentuk..

mama tisya berkata...

smlm adik akak cite psl inner magic...gni rupanya..mmg magic tul..hehe

Nad MamaZN berkata...

Sue kalau nak beli lagi, nak join sekaki..
Takpun tolong belikan bleh? :))))

Nurzakiah Hanum berkata...

cantiknya

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

comel ape...
tp kite blom ade koleksi halfmoon

IntaNBerliaN berkata...

cntik... smlm br tgk kt fb... mcm berkenan

UmmiAbi berkata...

memang cun pun si pemakai.. Rasa nk bli plk..hehee

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Magic jemah oii.lawa.nurul kalau pakai takde awning taktau mcm telur lah gamaknya

Mama Idlan Irsyad berkata...

ja pun ada gak dok belek kt fb...tp tula..kl blh, nk dpn mata.. bru rmbang mata nk bl...hehe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue punya sepupu jual rm 10 satu...
tapi nampak terbentuk je bila pakai

Maria Firdz berkata...

ramai tgk org pakai ni... tapi betul ke melekat...

lizz berkata...

cantik kena muka dia...tak pernah try lagik inner cam ni tetibe terpengaruh nak beli jugak...hehe

Zee Suhaini berkata...

memang magik ke??elok jer nampak sue pakai..tak pernah plak nampak orang jual..yang kat pasar malam tu tak best arr..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bila pakai terus tebentuk elok mcm tu best la kan..ptt nama pun magic hihi

mekchu berkata...

cunnnn.. suka tgk mak jemah ber inner magic gini.. nak nak pulak ada brooch yg mengelip tu kannn

LYAfrina berkata...

sue.. sbnar ada cranya klo pkai inner biasa pon. just potong sikit bhagian bwh tu ikut keselesaan n kmuncungan btk y kt nak. inner lya smu y biasa2.. just gunting skit bhagian jahitan kt bwh tu (bhagian bwh kt tengkuk kt tu )

fieda berkata...

kfieda pun ada beli inner ni...