Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 September 2013

Syawal Wit spicky Hair


Arini dah 30 syawal....

esok genap la izz dani aqlan setahun dalam bulan islam ni...
tak sabar menunggu 1 zulkaedah 1434H esok ye...

so citer arini seperti biasa...
keterujaan berganda-ganda bila nak amik syawal dari taska....seronok sangat..bila tiba punch card berbunyi jam 5ptg..aku dah siap2 semua barang nak bergerak balik amik syawal...rasa tak sabar je....seronok je...

aku amk je syawal..sekali aku nampak cikgu dier panggil dier, dier kuar..mak aiii...
"awal, awal egat awal artis..bajet hot..mak aiiii rambut tak menahan"...


 ko tgk...terpacak kata ko rambutnya...adoi.....hensem la anak ibu ni..makin lama...

siap cikgu dier cakap kat aku..
"haaa..akak lepas ni amik gamba kat tangga masuk FB tau..."

mentang2 aku frenz ngan cikgu syawal ni..tau je new feed aku tau..kakakkakakkaka...
 hensemnya anak bujang aku ni...

 mmg kena ke picit hidung ibu ni....ni la fav hobby dier tau...

 nak kiss2 saja dier sekarang ni tau




seronok nampak dier makin lama ni tau...


p/s : malam ni makan free....kan ADAMNIGINA

11 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

comel

eima berkata...

dah rupe bapak die dah kan

eima berkata...

dah rupe bapak die dah kan

Azura Aziz berkata...

hepy comeng besday sayang.. amboi, dgn rambut baru yer ;)

Myra Jay berkata...

Hehehee, comel je rambut gitu :D

lizz berkata...

ololo hencenm la dier..abang uwais suka gak rambut pacak gini...siap dia sayang lagi rambut tu siap tak nak basahkan rambut biler mandi klakarkan...

Nad MamaZN berkata...

Hensem!!!
Mcm awal ashaari hahah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

amboi rambut dia terpacak lagi :-)

LiYa HaNiF :: berkata...

mintak2 yg kt dlm ni boy leh buat rambut pacak2 abg syawal hehe

Fiza Rahman berkata...

Pacak tu rambut. Handsome ☺

IntaNBerliaN berkata...

hahha lawak la cikgu tu.. siap ckp msk fb lagi.. hahah..dia pun tau sue sk ltk kat fb ... :-)

btw, syawal ensem..!!