Yang DiSaYAngi

Selasa, 24 September 2013

Terasa lama tak bergamba bersama

Terasa macam dah lama tak amik gamba beramai2 dalam my little family ni...

sabtu lepas aku ada attend wedding opismate aku...dier pon mmg baik ngan aku...alang2 dah dekat..so ok la kan...mmg G la...semangat gosok baju untuk seminggu nak G keje...last2 tak tau nak pakai baju ape nak G wedding..elok la sangat suraya oitt...

oleh itu kiter zasss je ngan baju yg nak pakai G keje isnin ni...kikikiki...
jom tgk gamab2 yang aku rasa macam suke je tgk..korang bayang la..depan pintu dewan pon jadi kami ni..siap cangkung bagai.adoiii org memandang je...ala...lantak sama dorang

suke tgk gamba2 ni...rasa nak buat new header bagai guna photoscape...ada photoscape...tapi tak reti guna...reti pon taruk watermark je..kakkakakakakka...teruk betoi suraya ni...

aku Google toturial pon tak paham N tak jadi gak...sengal...
mesti dah biasa tgk muka izz N ibu dier kan..

syawal, awak buat muncung, tiru ibu erk...


dengan adik tak reti duduk dediam...si abg syawal sebok la nak berlarik..semua kena kuknci ngan ibu...
ibu je yang excited tau...nakal demo kan...


apo abah, tak ready ni..adoiii....

lately ni syawal suke sangat pakai topi tau...dier mula tunjuk minat..ok la kan...dolu dier pon mcm izz kecik2 tak suke pakai topi atau sebarang hiasan  atas kepala...
"syawal, awak tau tak ibu suke sgt lelaki yg pakai topi tau...nampak smart je.."

sessi bersama abah pulok...

nampak tak syawal nak larik...abah sudah kunci ok...
apa persamaan di sini..????????????

persamaannya adalah semua senyum nampak GG...


cukup suke gamba ni..rasa perfect je..semua pandang kamera tau..nampak capture sendiri ke, ada yg tolong snap kan...ikkikikikikik...rasa aku lak yg menonjol kat situ..kakkakakak...

kalo izz senyum nampak GG mesti sweet kan...mesti semua complete kan...


p/s : nak buat header la

10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

happy family

jaakechik berkata...

untuk buat header guna photoscape senang jer kak su. klik jer pada new, pastu pilih nk lebar dan tinggi dia berapa, kaler apa, pastu buh tulisan + gambar... senang. cuba fhm kan elok2 masa google tuto tuh..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

happy n happy n happy always...

Zee Suhaini berkata...

comelll jer sumer..zee pon suka gambar yang last tu..

IntaNBerliaN berkata...

kalau sue xnk buat sendiri.. suruh la eca.. header murah je.. lgpun sue dah pernah tempah eca.. :-)

gambar last tu mmg cantik.. perfect! :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

happy family..suka tgk :-)

Shima Salleh berkata...

cumil-cumil.. cunlah! buat header :)

lizz berkata...

jelita u...dah macam akak ngan adik2 jer ni...hehe...suka nengok gambar last tu happi famili...

Nad MamaZN berkata...

Happy family... :)

Myra Jay berkata...

Sama sejibik muka 3 beranak.. heheee