Yang DiSaYAngi

Jumaat, 11 Oktober 2013

3X Demam

Salam pagi kengkawan...baru nak up entry sebab tenet kat opis ni ada hal sikit..mmm..dari semalam lagi kan...


so arini nak bercerita pasai izz dani aqlan...
dalam bulan 10 ni...3X dier demam...risau aku..mmmm...

1st demam - 04.10.2013 (sekejap je...malam sampai ke pagi je...pastu dah sihat)
2nd demam - 08.10.2013(demam tengahmalam jam 2.30am..pastu pagi tu G skool dah sihat)
3rd demam - 09.10.2013(demam jam 4pm...G klinik lepas tu terus sihat lepas taruk ubat montot, jam 10.30pm dah sihat)

ni waktu ari rabu aritu baru balik dari taska...nampak kan muka tak sihat..mmmm....\


ni demam sebabkan batuk ngan selemo dier sekali datang berganda..mmmmmm....

balik je dari taska, terus siap2 mandi2 bagai, terus la G klinik kesihatan..nak G klinik DR wong...mmmmm...pulus pon kureng..mmmm..tak jadi la....

lagipon demam izz tak heavy sangat...


izz ni kalo demam nampak sangat la muka tak sihat..alahai...

sampai sana terus dapat ubat montot....
balik2 je dah tak panas sangat badan dier...dah dedar...so far..tp dier letih ngantok...
tido dolu..lepas tu jam 10.30pm bangun nak makan...en asbeen kasi nasi kat dier...makan..terus la sihat..alahai...


ibu pon tak tau nape la izz demam gini..mmm..kejap2 je..risau ibu...

so far arini nampak dah sihat..cuma batuk dier still bersisa...

15 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cian dia

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

kesian izz...
mesti nak pandai benda tue....
nak tumbuh gigi lagi kot..
moga izz cepat sembuh ye...

mama tisya berkata...

smoga cpt baik..tp kejap2 demam tu better kena p check cpt2 takut ada jangkitan ke kn..

MamaFarah berkata...

demam nak pandai apa tu izz? cepat2 baik ye

Myra Jay berkata...

Alahai siannya nengok.. Moga cepat sembuh :D

Fiza Rahman berkata...

Siannya izz. Demam nak beso tu. Qhalif dah lama tak demam. Sekali demam dtg ngan package skali...demam +muntah2 sabtu aritu. Pastu smalam, demam+batuk+selsema. Hari ni nampak dah ok. Alhamdulillah.

GWS izz.

Nad MamaZN berkata...

Gws izz! Demam nak beso.. Takpun nak tumbuh gigi lagi.. Cer tgk jap

Shima Salleh berkata...

maybe sebab dok taska kan.. jangkit ngan kanak2 lain ke...
Moga izz sihat selalu dan cargas!

eima berkata...

selagi tak hih fever not so worries la dear .. tp kena pantau suhu die incase tetiba suhu meninggi ...

Ibu Lala berkata...

Cuba buat tetegur. Ada ygvx kena kut.

mekchu berkata...

ni demam rindu wawa ke apa ni? biar lah izz betul2 elok kan.. risau kejap datang, kejap ilang... kemon izz...

jaakechik berkata...

3 kali demam dah bulan nih, hrmm kesian nya izz, btw moga dia cepat sembuh... amin!

Nurul berkata...

Salam.

Saya, Nurul dari Ultrawork. Dengan kerjasama dengan Persatuan Pediatrik Malaysia, kami akan menganjurkan program berkaitan 'eating picker' di kalangan kanak-kanak. Kami ingin menjemput saudari untuk menyertai program tersebut. Diharapkan saudari dapat menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai program tersebut di email saya nfha_9802@yahoo.com

Nurul berkata...

Salam.

Saya, Nurul dari Ultrawork. Dengan kerjasama dengan Persatuan Pediatrik Malaysia, kami akan menganjurkan tersebut berkaitan 'eating picker' di kalangan kanak-kanak. Kami ingi menjemput saudari untuk menyertai program tersebut. Diharapkan saudari dapat menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai program tersebut di email saya nfha_9802@yahoo.com

LYAfrina berkata...

kesian izz..lya polo sue kat IG.. status izz tkini.. tp ntah nape..bilakomen2kat IG xlps..

apa2 pon moga izz cpt smbut ye

n

hapy belated birth buat sue..moga terus dikurniakan ksihatan y baik n dmurahkan rezeki..amin

salam aidiladha