Yang DiSaYAngi

Khamis, 3 Oktober 2013

bZ SIKIT


Salam Pagi kengkawan...

pagi ni mmg aku bukak blog...tp tak berkesempatan nak tgk...BZ sesangat dengan keje ni..elok pulok ada je org bertukar masuk ni..BZ la nak tempatkan org2 yang baru masuk ni ke mana2 kan..kena discuss bebetol...lepas tu BZ nak kuarkan memo penempatan dorang...pastu jadi despatch jap, anta surat..mmm..posto..posto...duduk tempat..buat lagi penempatan..nak minit2 semua...now baru dapat mengarang sikit...


windu je ngan kengkawan aku yg best ni...so petang sikit..dah kemas meja aku...aku BW korang...jgn risau, aku mesti terjah kengkawan aku ni...melainkan aku cuti..malas bukak laptop kat umah...juz check in kat IG n FB..kikikkikikik


so aku settlekan keje jap...nnt aku terjah korang tau....

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

take ur time

Nad MamaZN berkata...

Takpe dulu kan yg utama...

Tp windduuu gak ar nk bace celoteh jemah! :)
Baru sehari takde entry
Klu sebulan? Masak! :)

IntaNBerliaN berkata...

patutlah dkt fb pun xnmpk, kat blog pun xda.. hihii

eima berkata...

aku pun bz esok baru free tp hanya separuh hari ....

Azura Aziz berkata...

Amboi... bz nye Mak jemah..
Cpt2 siapkan keje. .

lizz berkata...

tak per..buat kerja dulu k...nanti dah tak sibuk boleh la jemah bw yeh...hehe

Fiza Rahman berkata...

Take your time babe. Dahulukan mana yg penting.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xper sue buat mn penting dulu k...kita bekerja biasa la kalu bz ni kan :-)

jaakechik berkata...

selamat bekerja kak...