Yang DiSaYAngi

Khamis, 31 Oktober 2013

@ Gaya Si Comel Berhari Raya 2013


Salam Pagi kengkawan...

baru perasan pagi ni contest ni last arini..sempat kot join kan..insyallah...
 ada je gamba syawal yang sweet sikit untuk raya tahun ni...tu yang pertaruhkan ni, mana tau ada rezeki kan..


Tempoh

12  September 2013 - 31 Oktober 2013

Syarat Penyertaan
  • Letak banner contest di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Link BabyIbu  dalam bloglist anda
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
    • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) 
    • Jika anda mempunyai beberapa orang anak, satu entri untuk  setiap anak
    • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - Pertandingan terhad kepada si comel berumur 1 hari hingga  6 tahun.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke penganjur BabyIbu  dan juga semua penaja - rujuk di bawah (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
  • Pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik. Semua keputusan adalah muktamad.

 hadiah menarik menanti sape yang join..mana la tau ada rezeki aku kan..kikikik..insyallah ada rezeki anak2 di mana saja...


  • Hadiah 
    Hadiah Utama
    Cute Drawer tajaan YourBabyWardrobe
    cantikkan..terbaik ni...sweet sangat hadiah utama ni..mmg berangan untuk anak2 ni...



Hadiah Tempat Kedua
Hadiah Tempat Kedua
    (Dua  Pemenang - Kategori Boy dan Kategori Girl)
    Travel Mat tajaan BabyIbu Shoppe




jangan risau, tak da rezeki untuk hadiah untama N kedua...ada hadiah saguhati...

Hadiah Saguhati 
Kategori Boy (3 Pemenang)
Custom Made Kopiah tajaaan Untuk C Comel


Kategori Girl (3 Pemenang)
Custom Made Charm Bracelet tajaan The Aura Handmade Little Trinket


menarikkan hadiah....teringin nak join..mana tau ada rezeki untuk anak tersayang..
penaja yang menaja hadiah yang terbaik ni..semua baik2 hati ni...
ni la penaja yang terbaik ni...




ni la gamba yang di pertaruhkan....

nama : syawal yafiq bin mohd yaakob
umur : 3 Tahun 7 bulan

syawal bersama dengan sampul rayanya..dier sangat la teruja dengan aidilfitri nya tahun ni..sangat2 sebab dier mula paham akan maksud raya pada kanak2 yang seumur dier ni...


moga ada la rezeki untuk 

syawal yafiq bin mohd yaakob

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cutenya

Zee Suhaini berkata...

wowww hensem abang syawal..gud luck sue..

hadiah menarik la pulok..rasa cam nak join jugak..ahahahaa

lizz berkata...

good luck dear...nak masuk gak la.......

lizz berkata...

good luck dear...nak masuk gak la.......

Falsya berkata...

gud luck dak sweet..moga ade rezeki..amin3...

dalila berkata...

hahaha..suwiit abg syawal
gud luck ok..

Mimi Azirah berkata...

good luck suraya....

Nad MamaZN berkata...

Gud luck syawal ensem! :)

IntaNBerliaN berkata...

comelnya syawal..!!