Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 Oktober 2013

Get Well Soon Faez

Salam pagi kengkawan...

dah break1st kaa...??????
aku dah, tapi lapar la pulok..guano ni..adoi..kikikikikiki...

petang semalam aku bukak FB, sekali tgk ada post dari CIK JUE
yang ada kedua dier faez adik farisyah tak sihat kena admit...adoiii kesiannyer la kalo bebudak tak sihat ni kan...


aku call CIK JUE kata nak lawat faez...dier pon ok...lepas abis keje, terus zass ke hospital putrajaya wad 2C....bila masuk situ..baru kat pintu depan...terkenang saat2

syawal berkampung kat wad 2C, hospitak putrajaya...
rasa sayu je tgk keadaan sekeliling tu..mmg terbayang2 je saat dengan syawal kat wad tu...sekai dok la cari mana satu katil si faez..sekali dengan ada org panggil..

"ehhh aunty soya tu.."

tgk2 CIK JUE dah nampak aku dah...

so far walaupun kena admit, faez sangat2 la aktif...so far dier ok..tp still kena pantau...
seronok tgk abg besar ni tau....senyum je memanjang..mmg tak gaya org sakit la...gud job faez..kamoo mmg kuat...tak da la ibu kamoo risau kan...tapi kamoo kena kuat tau kalo nak kuar awal...aunty soya tau kamoo mensti boleh lawan sakit kamoo..kesian pulok dengan kakak kamoo farisyah, nangsi drama air mata je terkenang kamoo kena warded ni tau faez,...



kepada CIK JUE moga tabah hadapi segala dugaan...jemah tau CIK JUE mmg seorang yang kuat...sangat2 tahu kamoo mmg kuat..macam mana kamoo hadapi cabaran dan dugaan waktu membesarkan farisyah...gitoo la kamoo boleh harung demi faez kan....


so kepada faez, aunty soya doakan kamoo cepat keluar N sihat...cepat sembuh je..kasi jauh2 hilang sakit tu dari kamoo tau faez...


p/s : terkenang je..sekali terbaca saat di syawal kena admit...kenangan buat aku..

5 ulasan:

Nurul Ain Zulkarnaind berkata...

cantik shawl sis

Nurzakiah Hanum berkata...

ye la cantik kan

eima berkata...

swemoga cepat sembuh ye faez...

Mimi Azirah berkata...

get well soon faez

Nad MamaZN berkata...

Faez kuat sbb ada ibu n ayah yg kuat jugak
Moga faez cepat sehat