Yang DiSaYAngi

Jumaat, 4 Oktober 2013

Happy Bufday Ironman

Salam pagi...

pagi tak pagi sangat la...dah nak masuk tengahari dah ni..dari tadi nak up 1 entry si ironman ni tak dapat pon...BZ ke sana sini aku tau...tapi apa pon kena up jugak 1 entry untuk si ironman ni....

dah lama tau aunty soya take noted untuk 4/10/2013 ni tau...

siap cakap ngan syawal N izz...
"ari bufday ironman tau awal...awal kenal ironman kan.."

uncle akob pon siap kata..
"nnt kiter kasi kejutan sama ironman.ok tak???"

ikkikikikikkikikiki....

so ironman junior...happy bufday yang ke-5..moga murah rezeki dan di berkati...dengar cakap mama N papa tau...

aunty2 kat opis aunty soya pon wish happy bufday untuk zakwan jugak....

sape ironman ni.?????????

ni la dier..zakwan....

happy bufday zakwan....banyak surprise untuk kamoo yee zakwan...yeeaayyyyy....

5 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Ahahaha.. Happy sgt mak ironman baca entry ni... Tq aunty soya, tq uncle akob, tq aunty aunty kawan2 aunty soya..

Glemer sungguh zakwan dah ye hihihi..


Aaaa terharu! :)

Fiza Rahman berkata...

Happy born day ironman :-)

Liza Yati berkata...

Entri khas buat zakwan rupanya. Happy birthday zakwan..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

happy belated birthday utk anak nad

jaakechik berkata...

hepy beday gak utk dia...hihihih...