Yang DiSaYAngi

Isnin, 21 Oktober 2013

Happy bufday Suraya - 15.10.2013@aidiladha


Salam isnin kengkawan..dah masuk seminggu kiter selesai sudah ibadah korban bersamaan dengan raya haji...jadi selesai sudah jugak la bufday aku jatuh ada hari yang sama..kikikiki

so nak abadikan jua dalam blog ni untuk kenangan aku jugak kan..ikikikikik...

so tak terlambat agaknya aku nak wish happy belated bufday pada yang sesama kongsi date ngan aku pada hari tu...antaranya..

SIL - DHIAH
OPISMATE - KAK FIZA TYPO
ANAK SEDARA - KAK LONG n KAK NGAH
SIL AKAK AKU ADAMNIGINA - KAK ZURA n KAK IDA


happy belated bufday buat korang2 smua...


so happy bufday untuk aku jugak..pagi tu aku antara paling siap awal..mana taknya...izz jam 7.05am dah sebok2 ketuk pintu bilik..nak ajak kuar la tu..mmm..nak tak nak berpisat2 jugak la aku bangun nak melayan si budak tecik...elok 10min main2...dier boleh pulok "buang hajat"...mmm..kamoo ni dek pantang la bangun tido pagi mensti nak membuang kan..alahai...so nak tak nak kena la mandi sekali...elok je kami settle bersiap...baru semua sebok nak bangun..tu pun setelah suara merdu izz menjerit2 di raung tamu nenek dier..mentang2 la nenek ngan tokwan dah balik dolu umah tok yah kan..kamoo senang hati menjerit2 kan adik...alahai...abah pon settle nak solat aidiladha sekali...si syawal pon selesai berbaju melayu, bersampin n bersongkok...hensem anak ibu ni tau...


selesai je solat aidiladha tu..en asbeen balik bawak izz n syawal makan..ibu je duduk dalam bilik sebok dengan IG...iikkikikkikkiki...sekarang ni kalo nak carik aku..carik je la kat IG..mmg aktif tau...

tetibe en asbeen asuk bilik dengan anak2 terus wish happy bufday...yahooo...akhirnya en abseen ingat..aku suke..jarang2 dier nak egat awai tau..

TQ my little family wish happy bufday...luv them so much...

XTVT tu aritu tak buat apa pon..juz melepak dengan baju kurung kat umah tok yah N layan kerenah anak2 ni je...tak da XTVT lain pon...
petang tu balik semula ke umah FIL...
rehat2 jap..en asbeen ngan FIL n BIL g kebun..nak melawat kebun katanya..mmm..

dapat la petola beso sepanjang lengan deme2 ni ...dapat la bawak balik 3,4 ketoi..banyak tu...

malam tu...selesai je semua.
tetibe cakap ngan en asbeen nak makan kek SR one slice..nak minta SIL belikan ..alang2 dier dah ada kat kluang kan...minta belikan...sekali dier kata dier nak belikan 1 whole kek...alamak...jangan la anyak tu..aku nak rasa je...

nasib SIL kata tak da..alhamdulillah...

balik2...tgk dier bawak bali kek lain..kecik..tp still 1 whole cake..
surprise kata en asbeen..alahai..

syawal wakil ibu untuk potong kek sama maksu...


budak tecik yang suke dengan hal dier sendiri tau..



suek benor ye memotong...yang best..syawal makan kek ni ok..

alhamdulillah nampak perubahan syawal sekarang ni..dah mula menerima makanan manis..macam coklat...lolipop, kek...best kan..semua amik 1 slice...FIL amik 2slice...yan lain aku abiskan..giler aku sowang je yang mengadap kan...


suke3 dapat makan...baru rasa nikmat bufday kan dapat makan kek...


jumaat B4 balik kluang aritu...aku jumpe someone..tetibe dier kasi je ni..katanya sempena BUfday,,...oh so sweet kakak...mung ingat je bufday adik mung ni haii....



balik2 je bukak..teruja ko..dapat fM board ni....mmmm...terus rasa nak kumpul tu membuak kan...

siap dapat 2 FM lagi..TQ kakak..



N ni lahasilnya...gantung nya...bila?????????

kata en asbeen insyallah dier free...dier akan buat proses drill dinding nnt..ok...so tunggu je la...

TQ sesangat2 kat CIKMOT sebab hadiah ni..terharu sangat...



p/s : u make my day kakak..

10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

fm yang best tue

Zee Suhaini berkata...

heppy belated bufday sue..moga ceria2 selalu k..

mama tisya berkata...

meriah board fm tu

Shima Salleh berkata...

cantik2 FM nya.. board tu pun cantik

Mimi Azirah berkata...

Happy belated bezday sue...

Falsya berkata...

happy belated jemah...kalau online thru phone mmg idok le nak tau birthday sape2..xde mention...;(

Fiza Rahman berkata...

Happy belated birthday buat semua. Untunglah org tu dpt FM board. Semangat lah mengumpul FM lpas ni yer jemah ☺☺

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

suka tau bila ada org suprise ...
selamat hari jadi sue...

Nad MamaZN berkata...

Hepi blated bday sue
Ni tak syok ni
Adiah dr kite xsmpi2 lg
Huhu

IntaNBerliaN berkata...

happy belated bzday sue... sy time balik beraya sminggu kt kg, xon9./ malas.. tu yg lmbt wish...