Yang DiSaYAngi

Isnin, 28 Oktober 2013

Kerjaan Di Hujung Minggu

Ni citer last week jumaat aritu...

Patutnya kerjaan ni aku buat pada sabtu atau ahad..tp di sebabkan ahad ni ada hal...so semua kerjaan di hari sabtu atau ahad kena settlekan hari jumaat malam...
 ni la kerjaan aku...

iron baju en asbeen...mmg bercinto sebenarnya nak iron baju untuk seminggu keje ni...bukan aku je yg alami gini...kebanyakkannya kan..mmg M beso benor nak iron kan...tp dek kerana nak selesa di masa akan datang..ku gagahi jua...mmm....

apa2 hal settlekan baju en asbeen...baju seminggu keje aku ni, tak mengesah sangat..aku ni jenis bukan yg jenis cerewet bagaikan...kalo perlu aku pakai baju yang tak perlu di iron pon tak pe..kire baju yg kalo tak iron pon, still nampak dah iron kan...baju en asbeen ni kena betoi2 iron...kang ada yang tegor laki aku lak..
"bini ko tak iron baju ke..."

naya aku lak...
budak ni kan cukup suke la mengaco aku tau...nasib baik la adik dier tido...kalo tak , mmg tidak la aku dapat iron dengan tenang kan...


aku ni dah biasa iron baju kat bawah...rasa tak reti iron guna iron board...ada yg geng ngan aku ke...iron kat bawah...sampai kaki sebelah melunjur ke tepi kan..kkikkikikkiki...

ni sesambil tgk superspontan 2013...go SS semut sentap...go..go..go...

dengan sebelah tangan berendoikan izz dalam buai yang tak lena tido..dengan tangan sebelah lagi pegang iron...mmmm...mmg masak aku...tp nasib baik aku dapat settlekan jua..
tara...baju seminggu keje en asbeen...tahniah en asbeen baju awak dah selesai..kononnya nak lajak sekali baju seminggu keje aku..udah ngantok la pulok..konon niat di hati nak buat esoknya sabtu...tak jugak..mmmm..

last2 balik je dari tournement ahad semalam..malam tu tgk AF 2013 sambil iron baju..nasib baik anak2 tak kaco sebab dorang ada tukang bermain ngan dorang...


p/s : TQ abah jaga anak ye...

6 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

saya pun iron seminggu terus baju hubby mmg bercinta la nk iron..

Nurzakiah Hanum berkata...

yezaaaaaaaaaaa

Mimi Azirah berkata...

bagus sue nih gosok utk seminggu terus..senang kerja kan

LYAfrina berkata...

lya pon..hujung minggu spend masa berejam gak nok iron baju lya utk seminggu.. mujur bju Fain jns xyah nk b'iron .. hehe..

sue sma cam lya r.. x suka guna iron board.. suka iron bwh2 camni gak..

jaakechik berkata...

jaa pun x suka gak time iron baju kemeja org laki ni, sbb cerewet, susah nak lurus... kena sembur air baru menjadi... tak mcm baju kita yg cepatttt jer lendikkkk... hihihii...

dalila berkata...

perghh...mmg versatile la ko..
cayalahhh..