Yang DiSaYAngi

Jumaat, 25 Oktober 2013

makan tak hengat


Aku kalo korang tgk slim melim je..puiii....kalo kena tiup dek angin melayang je ni..tapi walhal sebenarnya ada je lemak tepu sana sini berkeliaran kat badan aku ni...mmmmm...

opismate aku dah tau tahap kekuatan aku bila makan..mmg aku kuat makan...dari zaman aku pregnantkan syawal lagi..sebelom tu pon iye jugakkan...

boleh di katakan kalo lunch atau break1st selaloo mesti nak makan 2X..macam lunch, mesti lepas makan, aku nak beli roti jugak..selaloo auntie anne la....entah..aku cuba kawal..tp aku tau tu nafsu makan aku tu..adoi...

mmg en asbeen pon tak kata pape, siap gelak lagi adalah bila tgk my tummy..lagi pulok siap dier kata macam pregnantkan syawal izz 4,5 bulan..kikikikikkikik...jahat tau...

tapi en asbeen tak kisah..dalam dier tak kisah..aku kisah..tp aku nak kawal gak..tp aku mmg kuat makan...kire lepas pukul 10am aku dah mula lapar..bukan lapar sangat pon sebenarnya..aku lebih nak mengunyah je..

siap aku kata en asbeen bila en asbeen nak belikan something mcm baju ke apa..
"takpe la....duit tu simpan buat makan ngan anak2.."

kikikiki..sengal aku kan

p/s : nak kawal makan..

8 ulasan:

Zura@Iwan berkata...

slm kenal..

kalau bdn jenis tk naik sgt tk per..
kuat mkn pon kan..hehe..

IntaNBerliaN berkata...

mkn byk bdn xnaik tp riso takut lemak tepu tu pulak yg terlebih naik... hihi

dalila berkata...

kuat mkn kuluss xpe..aku klu makan mcm ko, menangis la laki aku..
hahaha

*nanti nk order tiramisu aku ckp ye..

dalila berkata...

btw ko still bf..kuat mkn pun xpe kot..aku ms pam dulu pun kuat makan..skang dh bole control sendiri

ch@ berkata...

Metabolisma tinggi. Mkn byk mana pun slim ja. Aku mkn byk, pp yg naik. Pastu mulala leceh nak pakai bawal/shawl. Aku pun kuat mkn mek.

Nora Karim berkata...

metabolisme tinggi lagi ni... sbb nmpk comei je lagi... huhuhu jeles ai

Mimi Azirah berkata...

Mkn byk bdn xnaik xpe sue...tp lelemak tuh yg naik..hahaha..sue mcm sy la kuat mkn..lalala...tp de mse xde mood nk mkn

lizz berkata...

kuat makan tapi badan tetap slim..takper sue aktif...tu yang slim melim tu..saya jugak yang dah gemsss